Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pretresljiva resnica o Whoopi Goldberg

22. 5. 2019; 10.00
Avtor: T. J.
profimedia-0433663570

Whoopi Goldberg foto: Profimedia

Da je bila hudo bolna, je Whoopi Goldberg svojim oboževalcem že povedala. Zdaj pa so njeni zdravniki pojasnili, v kakšnem stanju je bila v resnici.

Dr. Martin Greenberg, ki je zdravil 63-letno igralko, komedijantko in televizijsko voditeljico Whoopi Goldberg, je v njenem pogovornem šovu The View dejal, da je bila takrat, ko so jo zaradi pljučnice in zastrupitve krvi pripeljali v bolnišnico, v 'slabem stanju'. Imela je kar 30 odstotkov možnosti, da umre.

Ko je zvezdnica poklicala svojega hišnega zdravnika, dr. Jorgeja Rodrigueza, in ga prosila za pomoč, jo je ta komaj razumel. »Hlastala je za zrakom,« je pojasnil dr. Rodriguez, ki je prav tako gostoval v omenjenem šovu, in dodal: »Ni mogla dihati in šklepetala je z zobmi.« Ko mu je slavna bolnica, ki je imela visoko vročino, povedala, da je utrujena in da hoče spati, jo je prepričeval, naj ostane na zvezi in se pogovarja z njim: »Strah me je bilo, da bo šla spat in se nikoli več ne bo zbudila.«

Dr. Rodriguez namreč ni vedel, ali je resnično le utrujena ali pa ji grozi nezavest: »Zato sem hotel, da ostane budna in da govori … Tako resno je bilo.« Ko jo je v bolnišnici pregledal specialist Greenberg, je ugotovil, kaj se je v resnici dogajalo z njo: »Imela je visoko vročino, kratko sapo, povišano srčno frekvenco in nizko vsebnost kisika, kar ni dober znak.« Whoopi, ki po bolezni še vedno okreva, je pojasnila, da zdaj ne dela več tako zelo intenzivno, in dodala, da noče nikoli več prestajati česa podobnega.  



prejšnji članek
Dnevni horoskop: Na dan prihajajo prikrite napake
Horoskop
Dnevni horoskop: Na dan prihajajo prikrite napake
naslednji članek
Whitney Houston se vrača med oboževalce
Svet slavnih
Whitney Houston se vrača med oboževalce