pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prenova doma v hlevu razdelila gledalce

28. 5. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
tarik s soprogo

Tarik s soprogo. foto: POP TV

Mnogi so bili iz srca veseli, da je družina Tirović prejela čudovit dom in popotnico za boljšo, lepšo prihodnost. A nekaj je nekatere gledalce preveč zbodlo v oči, da bi se zmogli veseliti za tričlansko družino …

Odziv po oddaji Delovna akcija je vedno izjemen, navdušeni nad projektom gledalci nizajo pohvale in priznavajo, da ob ogledu pogosto točijo tudi solze. Ekipa se je tudi tokrat izkazala, v prenovljenem hlevu hiške v Dokležovju so izvedli korenita gradbena in adaptacijska dela ter družini Tirović pričarali čudovito domovanje.

Da imajo sedaj končno človeka vredno domovanje, so bili gledalci veseli zlasti zaradi 13-letnega sina Alena, skromnega in marljivega najstnika z jasno začrtanimi cilji, ki bo zaradi dela in pomoči ekipe zagotovo lažje odraščal in krmaril po poti do svojih sanj. Je pa spletna publika zelo odločno nastopila do njegovih staršev, ki bi po njihovem mnenju lahko naredili več za lastno dostojno življenje:

"Lepo, ampak mislim, da je kaka družina bolj potrebna pomoči od njih. Gospa bi lahko šla v službo, ki jih je dovolj, ali pa se v teh letih vsaj naučila slovensko govorit."

"Gledala sem, hvala vam delovna akcija samo glede otroka ... ka bo zivel boljsih razmerah .. Kaj sta ona dva pocela .. nic ... Sinku pa vse lepo .. res si fant kapo dol ..."

"Tudi jaz se vprašam, kaj sta počela. Na tisoče sladkornih bolnikov dela, pa tudi ženi ni prepovedano. Res pa je, samo da bo imel otrok, želim mu vse lepo."

Utrinek, ki je nastal po prenovi doma družine Tirović.

Utrinek, ki je nastal po prenovi doma družine Tirović. foto: POP TV

prejšnji članek
To so razlogi, zakaj izbrati sveže in lokalne pridelke
Kulinarika
To so razlogi, zakaj izbrati sveže in lokalne pridelke
naslednji članek
Ljubezen po domače: Olala, takšna je Ema danes!
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Olala, takšna je Ema danes!