Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Iz prve roke: Po zmagi sta zakorakala v noro noč

28. 5. 2019; 11.00
Avtor: Vesna Meško
tanja in arnej

tanja žagar foto: Mediaspeed

Po koncu finalne oddaje šova Zvezde plešejo se je zlasti za zmagovalca odvila pestra noč, tekom katere ni bilo časa za počitek in lepotni spanec. Arnej nam je zaupal, kaj vse se je dogajalo …

Profesionalni plesalec Arnej Ivkovič in priljubljena pevka Tanja Žagar sta v nedeljo osvojila zmago v šovu Zvezde plešejo in uresničila svojo veliko željo. Veselje ob tem je bilo tako veliko, da sta skupaj s preostalo plesno družbo rajala vse do jutranjih ur. Kot nam je v klepetu zaupal Arnej, so ju nadvse razveselila tudi številna sporočila čestitk in podpore, ki še vedno dežujejo na mobilni telefon.

Po koncu oddaje je bilo nemara zelo, zelo pestro. Kakšna je bila noč, v kateri sta osvojila zmago? Si se sploh lahko odpočil pred nadaljnjimi obveznostmi?

To je bil res nor večer. Žurali smo ga vse do štirih zjutraj, tako da sva šla potem na hitro spati za dve uri in pol, ob pol devetih zjutraj pa sva že imela intervjuje na radijskih postajah, kar se je odvijalo tekom celega dne.

Kakšni so bili odzivi bližnjih? – na telefonu imaš nemara toliko sporočil, kot še nikoli, kajne?

Oba imava na telefonih ogromno sporočil, aparat neprestano vibrira, tako da niti ne uspeva odgovarjati na številna sporočila. Naj pa ob tem poudarim, da sva iskreno vesela čisto vsake podpore, ki sva jo prejela. Rada bi se zahvalila tudi vsem gledalcem, ki so naju spremljali, glasovali in podpirali od samega začetka.

Za vama so tedni res trdega dela. Iskreno, si zelo izčrpan?

Tako bom rekel, sem izčrpan, ampak ne zaradi plesa, saj sva trenirala z velikim veseljem. Predvsem me je izčrpala vožnja iz Maribora v Ljubljano in nazaj, drugače pa bi oba z veseljem še nadaljevala in zagotovo posnela še kakšne tri ali pet oddaj.

Tanja Žagar se je veselila zmage.

Tanja Žagar se je veselila zmage. foto: Miro Majcen

prejšnji članek
Koga Sašo Stare mori s svojimi šalami?
Resničnostni šovi
Koga Sašo Stare mori s svojimi šalami?
naslednji članek
Lea Sirk iskreno o partnerju
Svet slavnih
Lea Sirk iskreno o partnerju