Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

The Biggest Loser: Konec romance, razšla sta se

31. 5. 2019; 07.45
Avtor: Vesna Meško
gregor-horvat

Gregor Horvat foto: Planet TV

Simpatični tekmovalec shujševalnega šova Gregor Horvat je ponovno samski.

Zdelo se je, da je Gregor Horvat po šovu The Biggest Loser Slovenija našel srečo v ljubezni. Njegov sotekmovalec Denis Prajndl mu je namreč predstavil simpatično Moniko, s katero sta se nemudoma ujela. Žal pa njuna romanca ni trajala dolgo, kot smo izvedeli, se je namreč parček razšel.

Grega, kaj je zdaj to? Sta se z Moniko resnično razšla? »Tako je, v bistvu je bilo tako, da sva ugotovila, da imava različne cilje v življenju. K vsemu je prispevala še oddaljenost, pa tudi druga razhajanja, tako da sva prišla do odločitve, da bo za oba najbolje, če drug drugemu pustiva prosto pot,« nam je iskreno zaupal Gregor in dodal, da četudi je sedaj samski, ne išče ljubezni.

Gregor, ki tudi po šovu ostaja visoko motiviran, da doseže zastavljeni cilj, trenutno največ časa posveča zdravemu življenjskemu slogu. No, morda pa mu kmalu pomežigne dekle, ki ima podobne cilje in želje kot on.

Gregor, kakšno dekle pravzaprav vidiš ob sebi? »Hmmm, zraven sebe si želim športno, aktivno dekle, tako da lahko drug drugega motivirava. Pa nasmejano, sproščeno, komunikativno in na splošno družabno. Saj veste, da se rada pošali, pa da je ob enem simpatična in preprosta. Takšno bi si želel,« skomigne z rameni Gregor, nam pa se malce zazdi, da je eno takšno morda že spoznal. A o tem naslednjič …

Monika, Denis in Gregor

Monika, Denis in Gregor foto: Denis Prajndl

prejšnji članek
Tako strastno sta plesala Katarina in Andrej
Svet slavnih
Tako strastno sta plesala Katarina in Andrej
naslednji članek
Milan šokiral POP TV: 'Nekaj sem zatajil …'
Resničnostni šovi
Milan šokiral POP TV: 'Nekaj sem zatajil …'