Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Šulić je rad očka, ki je vsak dan doma

8. 6. 2019; 07.00
Avtor: Carmen Leban za revijo Zvezde
Luka Šulić in Tamara Zagoranski 3

Luka Šulić foto: Facebook

Simpatičnemu violončelistu Luki Šuliću družina veliko pomeni. Zato ne preseneča njegova odločitev, da bo v času, ko žena pričakuje drugega otroka, postavil kariero na stranski tir. Mala princeska, ki jo družina Šulić že nestrpno pričakuje, bo vsak čas tu.

Ugibanj, ali se slavni duet 2Cellos dokončno poslavlja od nastopov, je že nekaj časa konec. Kot pravi Luka Šulić, sta si s Stjepanom Hauserjem vzela leto dni premora zgolj zato, da se spočijeta in si nabereta moči za nove nastope. Luka pa bo ta čas izkoristil tudi za to, da bo ženi Tamari pomagal z novorojenko.

»Ko sva s Stjepanom začela glasbeno pot, se nama niti sanjalo ni, da bo tako uspešna. Želela sva pokazati nekaj novega, drugačnega, in dokazala sva, da zna biti resna glasba še kako zabavna. Verjamem, da sva veliko prispevala k popularizaciji klasične glasbe. Vesel sem, ko slišim, da se vse več mladih odloča za igranje violončela. Res pa je, da je klasična glasba osnova za vse druge zvrsti, s katerimi se poigravaš,« pravi Luka, ki se na Instagramu predstavlja z zapisom, da je glasbenik, mož in oče. To so namreč tiste tri ljubezni, za katere živi in ki ga osrečujejo.

»Turneje in dolge odsotnosti od doma so bile zame nekaj povsem samoumevnega in nisem imel pretiranega domotožja, dokler se nisem poročil in si ustvaril družine. Odkar sem oče malemu Valu, je vse drugače. Ko sem bil dalj časa odsoten, sem hrepenel po domu in družini, dajalo me je pravo domotožje,« priznava postavni Mariborčan.

»Zadnje mesece doživljam vse tisto, po čemer sem hrepenel med turnejami. Takrat je Tamara večinoma sama skrbela za najinega sinčka in za to sem ji neizmerno hvaležen. Vem, da ni bilo lahko, a se ni nikoli pritoževala, zato jo še toliko bolj spoštujem. Ljubezen je čudovita stvar, a ko to kronaš z otrokom, se rodijo posebni občutki. To je sreča, ki je ni mogoče opisati z besedami, to moraš doživeti.«

Luka pravi, da rad igra vlogo popolnega očeta, ki je vsak dan doma. »Uživam na sprehodih s sinom, pa ko ga dam spat, ko ga previjam, nahranim … Zdaj je ravno v tistem obdobju, ko najbolj potrebuje starše. Uči se hoditi, govoriti in nekako začenja spoznavati svet okoli sebe … Sem pa seveda hvaležen starim staršem, ki so vedno, kadar me ni bilo doma, priskočili Tamari na pomoč.« Zakonca Šulić zdaj pričakujeta drugega otroka in glasbenik že komaj čaka, da bo malo štručko stisnil v objem. »Naša princeska prihaja junija in neizmerno sem srečen. S spolom se nisem kaj dosti obremenjeval, saj mi je najpomembnejše, da sta otrok in mamica zdrava. Ko sva s Tamaro izvedela, da bo punčka, sva bila seveda vesela in zdaj jo že nestrpno pričakujeva.«

prejšnji članek
Brane Kastelic: Mož sitnari za seks, ona si ga ne želi
Odnosi
Brane Kastelic: Mož sitnari za seks, ona si ga ne želi
naslednji članek
Zakaj Blaž Švab skriva zasebnost?
Svet slavnih
Zakaj Blaž Švab skriva zasebnost?