kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

EKSKLUZIVNO: 'Med šovom sem se noro zaljubil v drugo!'
| Vesna Meško

EKSKLUZIVNO: 'Med šovom sem se noro zaljubil v drugo!'

Marko Posavec, POP TV

Nedeljsko razkritje Markove skrivnosti v oddaji Ljubezen po domače je pošteno presenetilo gledalce. Kako le ne, takšnega razpleta ni pričakoval niti Marko, ki se je nepričakovano znašel v vrtincu nove ljubezni. V klepetu za našo medijsko hišo je razkril, kako je vse skupaj doživel in kaj natanko se mu je zgodilo tekom ustvarjanja šova …

Marko Posavec je oče 13-letne hčerke Aliče, čedne najstnice, ki je z nasmehom pospremila očetovo odločitev, da se poda na pustolovščino pred kamere. Da se bo lansko poletje zgodba pošteno zapletla, ni pričakoval nihče. Življenje je pač nepredvidljivo, pravi Marko in res je tudi tokrat dokazalo, da se lahko ljubezen pojavi tudi tam, kjer jo človek najmanj pričakuje. Marko se je namreč med ustvarjanjem šova noro zaljubil v drugo žensko. Ampak kdaj vendar? Mar se je to zgodilo na Darjinem posestvu?! »Ne, zaljubil sem se med vmesnim časom, od konca bivanja pri Darji in odhodom na romantični izlet,« pokima Marko, ki je v najinem nadaljnjem klepetu iskreno spregovoril o šovu, ki mu je spremenil življenje in ga privedel do ljubezni, ki je ni pričakoval …

Razkrivamo, kdo je ženska, ki je osvojila Markovo srce.

Foto: Osebni arhiv - Marko s hčerko Aliče

Marko, tekom oddaje ste se tudi v očeh gledalcev izkazali za najbolj primernega izbranca Darje Tomažin. Kako ste zadovoljni s svojo vlogo v oddaji?

S svojo vlogo v oddaji sem zelo zadovoljen in navdušen, saj so zelo pomembni tudi odzivi gledalk in gledalcev. Ti so naravnost neverjetni, ljudje na ulicah me namreč dnevno pozdravljajo, na kratko poklepetajo, nekateri prosijo tudi za selfije. Lahko povem, da je večina navdušena nad letošnjim šovom Ljubezen po domače. 

Letošnjo pomlad gledalci oddajo spremljajo še posebej goreče, nemara tudi mnogo ljudi iz vašega okolja. Kako so se na vašo vlogo v oddaji odzvali ljudje, ki vas poznajo?

Od rojstva živim v stari Ljubljani na Gallusovem nabrežju, kjer me ljudje poznajo od otroštva in so zelo navdušeni nad mojo vlogo v šovu Ljubezen po domače. Vse skupaj je bilo letos zelo kvalitetno in dovršeno pripravljeno, tako da smo tudi mi imeli veliko možnosti, da se predstavimo kot najboljši in najprimernejši kandidati. Moram pa priznati, da nisem mogel verjeti, kdo vse številčno gleda naš šov. 

Z Darjo sta se lepo razumela, kako nanjo gledate danes?

Z Darjo sva se v oddaji vrhunsko ujela in mislim da je vse skupaj večkrat preskočilo v iskreno prijateljstvo, kar je obetalo in odpiralo številna vprašanja. Darja ima veliko srce in je dobra prijateljica, ki ve, kaj hoče v življenju.

Foto: Osebni arhiv - Marka prepoznavajo na vsakem koraku.

Zakaj ste se prijavili v oddajo in se potegovali za Darjino naklonjenost? Ste bili tedaj zagotovo samski ali ste v srcu nosili že drugo damo?

V oddajo sem se prijavil prostovoljno zaradi zanimanja in radovednosti pobližje spoznati Darjo in njeno življenje na konjeniški domačiji. Ko sem vstopal v oddajo, kot eden izmed tekmovalcev, nisem bil v resni zvezi z nobeno žensko, kar se je pa zgodilo kasneje, pa je del našega življenja, ki je lahko zelo nepredvidljivo.

Ste oče čedne najstnice, povejte, kako se je odzvala na vašo prijavo in udeležbo v šovu?

Hčerka je bila nad mojo prijavo v šov navdušena. Mojo odločitev je pospremila z besedami: 'Oči, če že greš, potem vsaj zmagaj.'

Nikomur se niti sanjalo ni, da se bo zgodba s kraljico podeželja tako razpletla in da boste še pred koncem šova spoznali drugo žensko. Kako ste vse skupaj doživljali sami?

To, kar se je dogajalo med potekom šova in kasneje, je stvar, na katero ne moremo vplivati. Vso to lepo, kratko zgodbo, je prekrižala ženska, v katero sem se noro zaljubil. Zaradi te situacije sem bil postavljen pred mnogo težjo situacijo, kako do konca odigrati vlogo srčnega izbranca Darje Tomažin.

No, to pa je moralo biti zelo težko, zlasti zaradi Darje, ki je svojo nežnejšo plat pokazala ravno na potovanju.

Ja, Darja je prvič zares odstrla vrata srca šele na romantičnem potovanju. To je bila zame zares najtežja vloga v tej oddaji, saj sem moral odigrati dvojno življenjsko vlogo.  

Pa je morda opazila, da so vaše misli drugje? Kako se je odzvala kasneje, ko so kamere ugasnile? 

Darja do konca ni niti slutila, kaj se je zgodilo v mojem življenju. Ko sem ji ob koncu romantičnega potovanja zaupal mojo situacijo, je bila vidno razočarana in strta. Večkrat me je prosila: 'Povej mi, kako je ime ženski, prosim povej.'

Pa ste ji povedali?

Darji ob razkritju skrivnosti nisem izdal imena ljubezni, ker se mi to ni zdelo pomembno. Kljub temu, da je vztrajala, nisem popustil.