natalija-verboten-jpg Odkrito.si

Natalija Verboten spregovorila o lepotni operaciji...

challe 1 Svet24.si

Challe Salle ujet z nekdanjo teniško igralko

Zapestnica ljubezni Petisvet.si

Rožnati kremen nam v življenje lahko prikliče ...

Jago, Peter Rančigaj Svet24.si

Ganljiv zapis slovenskega policista: Bil sem ...

Tanja Žagar Svet24.si

Foto: Tanja Žagar pokazala zavidanja vredno ...

andrej rebula Njena.si

Plesalec šova Zvezde plešejo v veselem ...

Miloš Mišo Stevanović Njena.si

Znan Slovenec po desetih letih poročil srčno ...

Luko Šulića presenetilo predčasno rojstvo hčerke
| V.M.

Luko Šulića presenetilo predčasno rojstvo hčerke

Luka Šulić in žena Tamara, Vir: Instagram

Čelist Luka Šulić je drugič postal očka. Veselje je njihovo družino objelo kar 14 dni pred predvidenim datumom poroda, zaradi česar Luka ni bil prisoten ob rojstvu male princeske.

Luka Šulić in njegova draga soproga Tamara sta včeraj drugič postala starša. Tamara je dva tedna pred predvidenim datumom poroda rodila deklico, ki sta jo poimenovala Hana. Porod je bil precej hitrejši kot prvikrat, ker pa se je mali princeski tako zelo mudilo, Luka ob njenem rostvu ni bil prisoten. Štajerski čelist se je namreč mudil v Rimu, kjer je ustvarjal prvi samostojni album.

Luka je veselo novico delil na družabnem omrežju, kjer je izrazil, veselje, ponos in radost ob novi prelomnici njihove družine:

»Danes se je rodila najina mala princeska Hana. Tako sem ponosen na mojo princesko in njeno mamo – mojo čudovito ženo Tamaro. Današnji dan je dokaz, da življenje ne ubere vedno načrtovanih smernic in da ima vesolje svojo lastno voljo. Hana nas je namreč presenetila, saj se je rodila dva tedna pred predvidenim datumom poroda. Trenutno sem v Rimu, kjer snemam svoj prvi samostojni album - Vivaldi Four Seasons z neverjetnim orkestrom Accademia Disanta Cecilia. Zelo sem žalosten, ker nisem bil prisoten ob rojstvu, mi je pa žena dejala: 'bolje kratek in lahek porod brez tebe, kot dolg in težak porod s teboj'. Mimogrede, bil sem prisoten ob rojstvu najinega prvega otroka in ta porod je bil precej dolg. Neverjetna je! Najpomembnejše je, da je vse v redu. A nobenega dvoma ni, da bo ta posnetek Vivaldija Four Seasons imel prav poseben zvok glede na zelo čustvene okoliščine. V vsakem primeru komaj čakam, da grem jutri domov, spoznam svojo hčerko in jo vzamem v naročje.«