Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Še vedno prijatelja

12. 6. 2019; 09.00
Avtor: A.K.
Jonas, Jure Godler

Jonas, Jure Godler foto: A.K.

Na vrtu viškega lokala Sputnik smo presenečeni opazili priljubljena televizijska voditelja Jonasa Žnidaršiča in Jureta Godlerja ter ju zmotili med partijo šaha.

Na vrtu viškega lokala Sputnik smo presenečeni opazili priljubljena televizijska voditelja Jonasa Žnidaršiča in Jureta Godlerja ter ju zmotili med partijo šaha. Vseeno sta se z veseljem nastavila naši kameri. Jonas in Godler sta si sicer konkurenta na televiziji, saj oba, prvi na nacionalki, drugi na komercialki, vodita tedensko satirično oddajo enakega formata. In čeprav imata drug drugega pred kamerami pogosto v zobeh, ostajata izven studija očitno prijatelja. Še več, imeli smo občutek, da med šahiranjem celo debatirata o satiri in humorju ter premlevata skrivnosti voditeljstva tovrstnih oddaj.

Kot vemo, sta prijatelja, sodelavca in kolega že leta, v gledališki predstavi SitiTeatra z naslovom Moja dežela sta denimo pred dobrimi sedmimi leti stala na odru skupaj s še enim našim televizijskim obrazom, Jožetom Robežnikom iz oddaje Vikend Paket. Trio je že pred tem nastopil skupaj v Jonasovi spletni nadaljevanki Prepisani.

Jonasa in Godlerja smo še mimogrede povprašali, če morda pripravljata kakšen nov skupen projekt, a sta se ob tem le skrivnostno nasmehnila. Dlje nismo drezali in ju raje prepustili šahovski igri.

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Zgodilo se bo tisto, kar ne pričakujete
Horoskop
Dnevni horoskop: Zgodilo se bo tisto, kar ne pričakujete
naslednji članek
Znana slovenska vlogerka v veselem pričakovanju
Svet slavnih
Znana slovenska vlogerka v veselem pričakovanju