uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Še vedno prijatelja
| A.K.

Še vedno prijatelja

Jonas, Jure Godler, A.K.

Na vrtu viškega lokala Sputnik smo presenečeni opazili priljubljena televizijska voditelja Jonasa Žnidaršiča in Jureta Godlerja ter ju zmotili med partijo šaha.

Na vrtu viškega lokala Sputnik smo presenečeni opazili priljubljena televizijska voditelja Jonasa Žnidaršiča in Jureta Godlerja ter ju zmotili med partijo šaha. Vseeno sta se z veseljem nastavila naši kameri. Jonas in Godler sta si sicer konkurenta na televiziji, saj oba, prvi na nacionalki, drugi na komercialki, vodita tedensko satirično oddajo enakega formata. In čeprav imata drug drugega pred kamerami pogosto v zobeh, ostajata izven studija očitno prijatelja. Še več, imeli smo občutek, da med šahiranjem celo debatirata o satiri in humorju ter premlevata skrivnosti voditeljstva tovrstnih oddaj.

Kot vemo, sta prijatelja, sodelavca in kolega že leta, v gledališki predstavi SitiTeatra z naslovom Moja dežela sta denimo pred dobrimi sedmimi leti stala na odru skupaj s še enim našim televizijskim obrazom, Jožetom Robežnikom iz oddaje Vikend Paket. Trio je že pred tem nastopil skupaj v Jonasovi spletni nadaljevanki Prepisani.

Jonasa in Godlerja smo še mimogrede povprašali, če morda pripravljata kakšen nov skupen projekt, a sta se ob tem le skrivnostno nasmehnila. Dlje nismo drezali in ju raje prepustili šahovski igri.