profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemen Mramor Clemens in Domen Valič združila moči

16. 6. 2019; 09.00
Avtor: T.P.
Domen Valič, Klemen Mramor Clemens in Igor Pečoler

Domen Valič, Klemen Mramor Clemens in Igor Pečoler. Domen se je tokrat prvič usedel na režiserski stol. foto: last izvajalca

Glasbenik Clemens je pred uradnim začetkom poletja izdal novo skladbo z naslovom Sledi mi, za katero je posnel tudi videospot, ki ga je v celoti režiral igralec Domen Valič.

“Moram reči, da je to ena izmed mojih najlepših pesmi, v kateri mislim, da se bo našel vsak, hkrati pa si jo tudi po svoje razlagal. Ravno to mi je pri tej pesmi najbolj všeč, ker ima različne plati, zato prepuščam, da si jo vsak razlaga po svoje in najde svoj pomen. Rdeča nit spota in pesmi je, da nam nekatere osebe v življenju niso usojene in da se vse zgodi z razlogom in ob pravem času. Zaupati moramo energiji in ji slediti,” je ob premieri singla in videoispota dejal Clemens. Pesem je vsestranski umetnik v celoti napisal sam “Nastala je tako spontano, sploh besedilo, za katerega menim, da je eno mojih boljših in je praktično kar "letelo" iz mene … vse se je enostavno poklopilo. To je tisti pravi recept za dobro pesem, da ne nastane v krču, ker se mora, ampak se praktično napiše sama. Iskrena, čutna in zares lepa,” je glasbenik še povedal o skladbi, o videu pa, da je bil v celoti posnet v Ljubljani na treh različnih lokacijah.

Utrinek iz videospota. foto: last izvajalca


Zgobo in sporočilo pesmi je odlično povzel Domen Valič, ki je s Clemensom sodeloval že pri priljubljenem muzikalu Briljantina. Clemens je sicer Valiča k snemanju videa povabil kot igralca, na koncu pa sta oba pristala za kamero. "Klemen me je povabil k snemanju videospota in sem na prvi kavi, po tem ko sem poslušal pesem, dobil idejo za zgodbo, ki jo zdaj lahko gledate. Sledi mi me je napeljeval na prijetno, pozitivno in ljubeče vzdušje in scenarij je potem začel dobivati svojo obliko. Nisem mogel igrati v spotu, ko pa je Klemen predlagal, da bi režiral, oziroma usmerjal igralce, sem to z veseljem sprejel kot izziv. To, da sem imel odgovornost za kamero in ne pred kamero je bila fantastična izkušnja zame kot igralca - zdaj še malo bolj razumem zakonitosti snemanja. Igor Pečoler, ki je najbolj zaslužen, da spot dobro izgleda, mi je s svojimi izkušnjami ogromno pomagal in mimogrede spreminjal moje ideje v to, kar zdaj lahko gledamo. Jaz sem samo želel videti poštene, delovne ljudi, ki si zaupajo in zato skupaj rastejo. Brez zamer, brez ljubosumja, prijatelje oziroma ljubimce, ki vedo, zakaj imajo radi ljudi okoli sebe. Ljudi, ki skrbijo drug za drugega in se spoštujejo. Uspela nam je odlična kemija med vsemi igralci. Glavnima Ani Spik in Nejcu Jezerniku sta se pridružila še Brina Lapi in Aljaz Lesjak,” je o snemanju spota dejal Valič, na vprašanje, ali bo še kdaj sodeloval kot režiser, pa je odvrnil: "Režija ni moja glavna strast, a z dobro zgodbo in z dobro ekipo vsekakor."

Klemen Mramor Clemens foto: last izvajalca


Clemens vsak prosti trenutek posveča glasbi in kmalu bomo lahko vse njegove skladbe dobili na enem mestu, saj bo kmalu luč sveta ugledal njegov debitantski album. Glasbenik je v zadnjih mesecih formiral tudi svojo spremljevalno skupino, s katero je že navdušil na koncertnih odrih. “Pravi ljudje prihajajo v moje življenje in samo hvaležen sem, da so se stvari tako poklopile. Vizijo banda sem končno izpeljal in moram reči, da so odzivi neverjetni. Petje, ples, s fanti res priredimo tak šov, kakršnega še niste videli,” obljublja Clemens, ki bo lokacije in datume prihajajočih koncertov objavljal na družbenih omrežjih, že 29. 6. pa bo nastopil na Lentu.

prejšnji članek
Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'
Svet slavnih
Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'
naslednji članek
Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet
Svet slavnih
Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet