stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Potrč o lenarjenju

18. 6. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
2__BVP0244o

Marko Potrč foto: Planet TV

Marko Potrč je visoko discipliniran ljubitelj športa. Če si že privošči sproščujoči počitek, poprej poskrbi, da si ga je zares zaslužil.

Priljubljeni voditelj Marko Potrč toplo priporoča, da pred sproščujočim počitkom naredimo še nekaj dobrega za naše telo in zdravje, saj se bomo tako počutili mnogo bolje. Tudi sam marljivo sledi rekreativnemu življenjskemu slogu in kot pravi, je počitek največ vreden po treningu, nenazadnje naše telo potrebuje obe komponenti.

»Velikokrat in res zelo rad povem, da je vse precej lepše in boljše, če človek v svoje življenje vključi šport. Strastni rekreativci to dobro vemo. Pa ne dvomim, da je kar nekaj ljudi, ki so zdaj rekli 'Jaz sem cel vikend počival/a, užival/a v miru in to, dragi Marko, je zame vikend!' Nimam nič proti. Meni je danes pol urice na terasi, v senci, s hladno mineralno vodo, tudi bilo skoraj več kot da bi mi nekdo dal 'jurja'. Potem se je pa takoj začela akcija za Galileo. Ampak še toliko bolj sem v počitku užival, ker sem pred tem naredil trening. Oboje potrebujemo. Zato ne pozabit na eno komponento. Tisto pred počitkom. Razen, če ste seveda bili čez teden pridni. Pa še nekaj!!! Takšne sončne zahode s kolesa, z rahlim vetrom v laseh (pod čelado, seveda) in z vonjem po poletni košnji z okoliških travnikov ... no, to pa dobiš samo na večerni razpeljavi,« je Marko zapisal na družbenem omrežju.

prejšnji članek
Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično preobrazbo
Svet slavnih
Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično preobrazbo
naslednji članek
Indira prvič po šovu ni pripravljena na kopalke
Svet slavnih
Indira prvič po šovu ni pripravljena na kopalke
#obraziavenija
obraziavenija