anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Merkur vztrajno skrbi, da gre ...

vihar Petisvet.si

Angeli so energije 30. tedna poimenovali karmični...

toča, vrt, zasavje Svet24.si

FOTO: Razbesnele so se nevihte z obilnimi ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

matjaz kumelj 1 Njena.si

Kaj paše Matjažu Kumelju?

Marijana Brecelj Njena.si

Igralka Reke ljubezni se na dopustu prelevi v ...

Ana Dolinar končno pokazala nosečniški trebušček
| K.M.

Ana Dolinar končno pokazala nosečniški trebušček

Ana Dolinar, M24

Visoko noseča igralka bo zelo kmalu ostala mamica.

Že od meseca februarja je znano, da svojega tretjega otroka z možem Sebastijanom Horvatom pričakuje slovenska igralka Ana Dolinar. Ta nosečnosti sicer ni skrivala, a se je umaknila izpred oči javnosti in svojega stanja na veliko ni razglašala niti na družbenih omrežjih. Zdaj, ko je tik pred tem, da vnovič postane mamica, je namreč v 36. tednu nosečnosti, pa je na Instagramu končno objavila fotografijo lepo zaobljenega trebuščka. 

"Nosečnost je ustvarjena za prilagoditev za bolj počasen ritem življenja. Vstopam v počasno sezono," je ob fotografiji zapisala igralka in razkrila, da se bo družinica povečala že zelo kmalu. Ana naj bi rodila v mesecu juliju, trenutno pa je v 36. tednu, nosečnice otroka največkrat nosijo tam do 42. tedna. 

Ana in Sebastijan imata sicer že dobrih sedem let staro hči Ronjo in deklico Nano Amo, ki sta jo leta 2015 posvojila v Gani. Zakonca pa je doletela tudi tragedija, saj sta med drugo nosečnostjo leta 2013 izgubila otroka. Ani so morali zaradi komplikacij v petem mesecu nosečnost na žalost prekiniti.