profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tadej bo pogrešal Laro, ne pa tudi zgodnjega vstajanja

2. 7. 2019; 08.30
Avtor: K.M.
521

Tadej in Lara foto: Goran Antlej

Tadej Pišek nam je zaupal, kako se bo njegovo življenje odvijalo po koncu serije.

Naša ekipa se je udeležila predvajanja zadnjega dela priljubljene serije Reka ljubezni, ki je potekala na Krki, natančneje 'Slakovi domačiji'. Udeležili so se je številni igralci in ustvarjalci, nekateri pa so žal že po dopustih, ali pa so bili službeno odsotni. Med gledalci so bili tako Ana Urbanc, Mojca Funkl, Renato Jenček, Jožef Ropoša, Blaž Setnikar, Nejc Levstik, Ludvik Bagari, Tadej Pišek, Lara Komar, Ivo Ban, Marijana Brecelj, Teja Glažar in Marinka Štern. 

Na predvajanju smo ujeli tudi Tadeja Piška, ki nam je zaupal, da bo po koncu snemanja vseeno najbolj pogrešal Laro Komar, ne bo pa zgodnjega vstajanja.  "Zgodnje vstajanje je sicer bilo naporno, a če zdajle, ko je konec pa vse pogledam za nazaj … seveda mi je bilo kdaj težko, a ko na to gledam spočit in vesel, pa ni mi žal enega trenutka, ene zgodnje ure."

Seveda se je v to hitro vključila tudi Lara. "Čeprav Tadej živi 5 minut stran od studia, jaz sem pa v Trstu, tako da samo izračunajte, kdo je bolj zgodaj vstajal." Tadej pa ji ni ostal dolžan. "Tadej vstane vedno eno uro pa še malo več prej, zato, da prinese kavo s sabo, ki jo spije Lara Komar, tako da …" 

Zabavno izmenjavo besed pa je tudi Komarjeva zaključila z besedami, da bo ona najbolj pogrešala Tadeja, ne bo pa vstajanja. 

Lara Komar, Tadej Pišek in Ana Urbanc foto: Goran Antlej

prejšnji članek
Gorka Berden presenetila z golo fotografijo
Svet slavnih
Gorka Berden presenetila z golo fotografijo
naslednji članek
Pevki Žani greni življenje bivši mož
Svet slavnih
Pevki Žani greni življenje bivši mož