stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Reka ljubezni: Marijana Brecelj o pretepih z 'Angelco'

3. 7. 2019; 10.00
Avtor: K.M.
Reka ljubezni 1

Marijana Brecelj in Ivo Ban ne pomnita, da bi kdaj krajani organizirali kakšno podobno srečanje. foto: Goran Antlej / M24.si

Starosti slovenskega igralstva Marijana Brecelj in Teja Glažar sta odlično popestrili serijo Reka ljubezni. Igralka, ki je upodabljala Marijo Slak pa je spregovorila tudi o njunih pretepih.

Marijana Brecelj in Teja Glažar sta v seriji Reka ljubezni zagotovo pustili svoj pečat. Na predvajanju zadnjega dela je za nas spregovorila Marijana, ki je upodabljala Marijo Slak. "Moram reči, da sem kar malo nostalgična in ganjena, da sem spet tu, seveda čisto v drugi vlogi, ko sem bila po navadi pred tole vašo hišo. Izredno lepo se mi zdi, resnično, da ste se na neki način podružili in to vašo prečudovito Krko približali drugim. To se mi zdi res izjemno," je na Slakovi domačiji povedala priznana slovenska igralka. Spregovorila pa je tudi o stvareh, ki jih ne bo pogrešala. Poleg vstajanja, ne bo pogrešala tudi tega: : "Pa kakšnih pretepov, ki sem jih imela z Angelco (Teja Glažar) pri 40 stopinjah. Vročine tudi ne bom pogrešala pa kakšnih večerij ob 6h zjutraj ..."

Reka ljubezni - Marija (Marijana Brecelj) in Angelca (Teja Glažar) foto: POP TV

prejšnji članek
Jaka Hafner ujet z otroškim vozičkom
Svet slavnih
Jaka Hafner ujet z otroškim vozičkom
naslednji članek
Milan nič več samski! Posteljo mu greje …
Resničnostni šovi
Milan nič več samski! Posteljo mu greje …