Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Burak: Na snemanju se obnaša kot hollywoodska diva

7. 7. 2019; 11.00
Avtor: MŠ/Vklop
26-tele-burak-NOSILNA

Burak Özçivit, Moja boš-Kara Sevda foto: Pop TV

Ozračje na snemanju nove sezone zgodovinske sage Ertuğrul je po poročanju medijev nevzdržno, predvsem zaradi Buraka Özçivita in njegovega neprofesionalnega vedenja.

Burakovi oboževalci nestrpno pričakujejo pričetek serije Osman, v kateri njihov ljubljenec igra glavno vlogo. Gre za novo sezono priljubljene serije Ertuğrul, ki je zadnjih pet let brez dvoma najbolj gledana serija v Turčiji. A medtem ko se večmilijonsko občinstvo veseli novih epizod, so manj veseli producenti serije oziroma tisti del ekipe, ki na snemanju tesno sodeluje z Burakom. 

Privlačen igralec namreč ustvarjalcem povzroča obilo težav s svojimi nemogočimi zahtevami in muhastim vedenjem, kot si ga redko privoščijo celo najbolje plačani in razvajeni ameriški zvezdniki. Že pred snemanjem je Buraku uspelo doseči dogovor, da snema šest dni v tednu, od tega zgolj pet ur na dan. Temu je botrovalo dejstvo, da sta z ženo pričakovala prvega otroka (Karan je na svet privekal 13. aprila letos), zaradi česar je hotel biti od družine čim manj ločen.

Ertugrul, Burak Özçivit, Engin Altan Düzyatan foto: promo

Turški tabloidi pa medtem poročajo, da ima produkcijska ekipa resne težave s končanjem projekta, saj si močno prizadevajo, da igralca zadržijo na snemanju vsaj dogovorjenih pet ur na dan. »Redno zamuja in navaja smešne izgovore – kot dijak, ki 'šprica' šolo. Pred nekaj dnevi je zamudil na snemanje, ker ga je domnevno dan prej ura jahanja tako izmučila, da ni mogel vstati. Če ni jahanje, je kaj drugega, recimo tečaj sabljanja, gneča na cesti ali zamuda Karanove varuške... Ne seznamu je že toliko neverjetnih izgovorov, da gre vsem že pošteno na živce,« poročajo viri. Najhujše pa naj bi bilo, da se, ko se vendarle pojavi na snemanju, obnaša kot prava diva. »Kostumografi so ga že neštetokrat pomerjali in popravljali njegovo garderobo. Ali so pretesne hlače in ga žulijo čevlji, so rokavi predolgi ali čelada pretežka … Nenehno prigovarja, nič mu ni prav.« Najbolj pa je občutljiv na Engina Altana Düzyatana, glavnega igralca serije Ertuğrul. Čeprav se Osman oglašuje kot nova serija, je zaradi iste ekipe primerjava med serijama in glavnima junakoma neizbežna. »Engin je bil pravi angel v primerjavi z Burakom, ki je morda res večja zvezda, a veliko slabši igralec,« trdi vir. »Videli bomo, ali se bo razpoloženje za kamero poznalo na seriji, a prepričan sem, da bodo gledalci začutili, da serija ni nastajala v tako prijetnem ozračju kot Ertuğrul«, sklene vir.

Burak Özçivit, Mehmet Bozdağ foto: Instagram

Zadnje tedne krožijo tudi govorice, da je Burak od producentov zahteval celo, da v serijo vključijo njegovo ženo Fahriye Evcen, čeprav še ni znano, kateri lik naj bi odigrala. Prav tako niso znana preostala imena, saj se ustvarjalci trudijo vse do premiere prvega dela skriti čim več podrobnosti. Serija Osman naj bi premiero doživela ob koncu letošnjega leta.

prejšnji članek
Merljakova je spregovorila o manj lepih plateh materinstva.
Svet slavnih
Merljakova je spregovorila o manj lepih plateh materinstva.
naslednji članek
Zmagovalka Melodij morja in sonca Tinkara Kovač
Svet slavnih
Zmagovalka Melodij morja in sonca Tinkara Kovač