uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Sabina Mlakar preživlja najlepše čase
| V.M.

Sabina Mlakar preživlja najlepše čase

Sabina Mlakar, Marko Vavpotic / M24.s

Sabini Mlakar v zadnjih mesecih še zdaleč ni dolgčas. Polno zaposlena nam smeje se pove, da ji je to leto prineslo obilo sreče in veselja.

Nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, Sabina Mlakar, si želi, da bi tako, kot živi zadnje mesece, živela še dolgo časa. Čeprav ima polne roke dela, nam smeje se zaupa, da se ima zelo lepo.

»Delam vsak dan, brez oddiha. Pa saj se bom kmalu spočila, 20. julija grem na dopust, kjer se bom naužila morja in sonca ter tako dobila veliko zagona za nadaljnjo delo,« pokima in hudomušno doda, da bi bila kar vesela, če bi spet odšla na Kmetijo, saj bi se tam kar lepo spočila.

No, v resničnostni šov Sabina letošnje leto ne bo zakorakala, nam pa pove, da je še vedno v odlični kondiciji, da je zdrava in vesela, za kar so zaslužni zlasti njeni najdražji. »Najbolj mi je pomembno, da so moji vnučki srečni. Pridno rastejo, skupaj se zabavamo in igramo. Tudi sicer ob vsaki priložnosti izkoristimo čas v dobri družbi. Obiščejo me tudi nekdanji kmetje, malo se pošalimo in nasmejimo na račun drugih in gremo naprej. Tole leto mi je res prineslo veliko veselja in želim, da do konca ostane takšno, kot je do sedaj. Vedno se kaj dogaja, dnevi hitro bežijo, mesci minejo, kmalu bo novo leto …«