favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sabina Mlakar preživlja najlepše čase

11. 7. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
Kmetija Sabina Mlakar

Sabina Mlakar foto: Marko Vavpotic / M24.s

Sabini Mlakar v zadnjih mesecih še zdaleč ni dolgčas. Polno zaposlena nam smeje se pove, da ji je to leto prineslo obilo sreče in veselja.

Nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, Sabina Mlakar, si želi, da bi tako, kot živi zadnje mesece, živela še dolgo časa. Čeprav ima polne roke dela, nam smeje se zaupa, da se ima zelo lepo.

»Delam vsak dan, brez oddiha. Pa saj se bom kmalu spočila, 20. julija grem na dopust, kjer se bom naužila morja in sonca ter tako dobila veliko zagona za nadaljnjo delo,« pokima in hudomušno doda, da bi bila kar vesela, če bi spet odšla na Kmetijo, saj bi se tam kar lepo spočila.

No, v resničnostni šov Sabina letošnje leto ne bo zakorakala, nam pa pove, da je še vedno v odlični kondiciji, da je zdrava in vesela, za kar so zaslužni zlasti njeni najdražji. »Najbolj mi je pomembno, da so moji vnučki srečni. Pridno rastejo, skupaj se zabavamo in igramo. Tudi sicer ob vsaki priložnosti izkoristimo čas v dobri družbi. Obiščejo me tudi nekdanji kmetje, malo se pošalimo in nasmejimo na račun drugih in gremo naprej. Tole leto mi je res prineslo veliko veselja in želim, da do konca ostane takšno, kot je do sedaj. Vedno se kaj dogaja, dnevi hitro bežijo, mesci minejo, kmalu bo novo leto …«

Sabina s prijateljema iz Kmetije, Janom Klobaso in Moniko Košenina.

Sabina s prijateljema iz Kmetije, Janom Klobaso in Moniko Košenina. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
VSTOPNICE ŽE V PRODAJI: Križanke - kralj romantičnih balad, Saša Matić
Svet slavnih
VSTOPNICE ŽE V PRODAJI: Križanke - kralj romantičnih balad, Saša Matić
naslednji članek
Alya navdušila s krajšo pričesko
Svet slavnih
Alya navdušila s krajšo pričesko
#nasazenazenska
nasazenazenska