uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Monika Košenina ima dovolj
| Vesna Meško

Monika Košenina ima dovolj

Monika Košenina, POP TV

Monika Košenina si želi, da bi se ji končno nasmehnila sreča.

Monika Košenina je simpatična Trboveljčanka, ki je popestrila dogajanje v resničnostni oddaji Ljubezen po domače. Kot prijateljica Darje Tomažin je namreč sodelovala pri snemanju, splet okoliščin pa je nanesel na to, da ji je junakinja podeželja predstavila in odstopila svojega mladega snubca. No, med njima se ni izšlo, sreče v ljubezni pa Monika žal ni našla niti po koncu predvajanja oddaje.

Monika je tudi sicer znan obraz resničnostnih šovov, odkar pa se je zadnjič pojavila na televiziji, se zanjo zanima še posebej veliko fantov. »Ampak to so sami neresneži, takšnih pa res ne potrebujem. Zdi se mi škoda zapravljati čas za 'lovce', ki nimajo resnih namenov in jim po glavi roji le eno,« potarna 30-letnica, ki si želi spoznati resnega moškega, s katerim bi si ustvarila skupno prihodnost.

To pa ni edina želja, ki vse bolj goreče tli v njej. Monika si namreč želi, da bi končno dobila priložnost na poslovnem področju in pričela opravljati delo, za katerega se je marljivo šolala. »Po izobrazbi sem diplomirani inženir agronomije, v času šolanja sem delala na ministrstvu, kasneje, ko so objavili razpis za prosto delovno mesto, pa žal službe nisem dobila,« pove in doda, da tako že nekaj let išče novo priložnost, medtem ko ves čas opravlja delo na drugih področjih. Nekaj časa je denimo delala v tovarni, sedaj pa jo domačini poznajo kot nasmejano poštarko.