kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Addiko banka praznuje 3. rojstni dan straightforward bančništva

11. 7. 2019; 03.23
Avtor: Promocijsko gradivo
Addiko Bank_Rdeča sreda_2

Addiko Banka foto: Addiko Bank

11. 7. 2019 obeležuje tretje leto jasnega, enostavnega in neposrednega bančništva, ki strankam s svojimi hitrimi in inovativnimi rešitvami prihrani dragoceni čas ter jim iz dneva v dan zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo.

Addiko banka pa svoje stranke rada še dodatno preseneča in razvaja. Na rojstni dan bo stranke ob obisku katerekoli Addiko poslovalnice obdarila s sladkim presenečenjem. Tiste stranke, ki si rojstni dan delijo z Addikom, pa bo pričakala še posebna pozornost. V četrtek, 11. julija, se oglasite v najbližji Addiko poslovalnici in praznujte z njimi!

Na slovenskem bančnem trgu je v svojih treh letih delovanja Addiko banka poznana po svojih načelih »straightforward« bančništva, ki temeljijo na enostavnih in hitro dostopnih bančnih storitvah. Svojo prisotnost na trgu je v lanskem letu okrepila tudi z razvojem različnih inovativnih digitalnih rešitev. Z njimi je postavila nove standarde poslovanja v Sloveniji, ki zagotavljajo vsak dan boljšo uporabniško izkušnjo ter posledično večje zadovoljstvo svojih strank. Še naprej širi mrežo unikatnega koncepta digitalnih Addiko Express poslovalnic, ki strankam omogočajo, da hitro in enostavno upravljajo z osebnimi financami, brez čakanja v vrsti in na način, da same opravijo določene bančne storitve.

Addiko Banka foto: Addiko Bank

V lanskem letu je postala tudi prva banka v Sloveniji, ki omogoča storitve plačevanja in pregleda nad financami preko popularne komunikacijske platforme Viber – 'Addiko Chat Banking'. Banka je prav tako v zadnjem letu uvedla edinstven koncept poslovanja - Addiko Rdeča sreda – s katerim strankam ponuja posebne ugodnosti, prve te vrste na slovenskem bančnem trgu ter na inovativen način krepi svoj položaj strokovnjaka za potrošniške kredite.

Banka z osredotočanjem na stranke in njihove potrebe ter z uvajanjem inovativnih digitalnih rešitev na slovenskem trgu še naprej gradi prepoznavno blagovno znamko, ki ji iz dneva v dan zaupa vedno več strank. To dodatno potrjuje tudi certifikat „Prijazni strankam“, ki dokazuje, da so s svojimi prizadevanji na pravi poti.

V banki vedno mislijo tudi na svoje zaposlene in v letošnjem letu so zaradi svojih uspešnih implementiranih ukrepov za pozitivno in produktivno delovno okolje kot nadgradnjo osnovnega prejeli polni certifikat „Družini prijazno podjetje“.

Addiko Banka

Addiko Banka foto: Addiko Bank

Addiko Banka

Addiko Banka foto: Addiko Bank

Addiko Banka

Addiko Banka foto: Addiko Bank

prejšnji članek
Preprosto več svežine za vse!
Zdravje
Preprosto več svežine za vse!
naslednji članek
Tako boste privarčevali več denarja
Zdravje
Tako boste privarčevali več denarja