ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Addiko banka praznuje 3. rojstni dan straightforward bančništva
| Promocijsko gradivo

Addiko banka praznuje 3. rojstni dan straightforward bančništva

Addiko Banka, Addiko Bank

11. 7. 2019 obeležuje tretje leto jasnega, enostavnega in neposrednega bančništva, ki strankam s svojimi hitrimi in inovativnimi rešitvami prihrani dragoceni čas ter jim iz dneva v dan zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo.

Addiko banka pa svoje stranke rada še dodatno preseneča in razvaja. Na rojstni dan bo stranke ob obisku katerekoli Addiko poslovalnice obdarila s sladkim presenečenjem. Tiste stranke, ki si rojstni dan delijo z Addikom, pa bo pričakala še posebna pozornost. V četrtek, 11. julija, se oglasite v najbližji Addiko poslovalnici in praznujte z njimi!

Na slovenskem bančnem trgu je v svojih treh letih delovanja Addiko banka poznana po svojih načelih »straightforward« bančništva, ki temeljijo na enostavnih in hitro dostopnih bančnih storitvah. Svojo prisotnost na trgu je v lanskem letu okrepila tudi z razvojem različnih inovativnih digitalnih rešitev. Z njimi je postavila nove standarde poslovanja v Sloveniji, ki zagotavljajo vsak dan boljšo uporabniško izkušnjo ter posledično večje zadovoljstvo svojih strank. Še naprej širi mrežo unikatnega koncepta digitalnih Addiko Express poslovalnic, ki strankam omogočajo, da hitro in enostavno upravljajo z osebnimi financami, brez čakanja v vrsti in na način, da same opravijo določene bančne storitve.

Foto: Addiko Bank - Addiko Banka

V lanskem letu je postala tudi prva banka v Sloveniji, ki omogoča storitve plačevanja in pregleda nad financami preko popularne komunikacijske platforme Viber – 'Addiko Chat Banking'. Banka je prav tako v zadnjem letu uvedla edinstven koncept poslovanja - Addiko Rdeča sreda – s katerim strankam ponuja posebne ugodnosti, prve te vrste na slovenskem bančnem trgu ter na inovativen način krepi svoj položaj strokovnjaka za potrošniške kredite.

Banka z osredotočanjem na stranke in njihove potrebe ter z uvajanjem inovativnih digitalnih rešitev na slovenskem trgu še naprej gradi prepoznavno blagovno znamko, ki ji iz dneva v dan zaupa vedno več strank. To dodatno potrjuje tudi certifikat „Prijazni strankam“, ki dokazuje, da so s svojimi prizadevanji na pravi poti.

V banki vedno mislijo tudi na svoje zaposlene in v letošnjem letu so zaradi svojih uspešnih implementiranih ukrepov za pozitivno in produktivno delovno okolje kot nadgradnjo osnovnega prejeli polni certifikat „Družini prijazno podjetje“.