hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lara Goršek Kos spet nasmejana do ušes

15. 7. 2019; 08.30
Avtor: Vesna Meško
lara in rajd

Lara Goršek Kos foto: Osebni arhiv

Lara svojega pokojnega konja Arčija še vedno močno pogreša, je pa presrečna, ker ima sedaj prav posebno bitje, ki poskrbi, da ji je pri duši toplo …

Že dolgo nismo nič slišali o Lari Goršek Kos. Kaj zanimivega se dogaja v njenem življenju? Kot nam je zaupala, so njeni dnevi zelo delavni, zlasti zaradi dopustov preživi večino časa v službi, tudi med vikendi.

A ko po devet urnem delavniku zakoraka v svoj svet, ta čas najraje nameni svoji veliki ljubezni. »Veliko jaham, to me sprošča,« pokima in nam zaupa, da si je za rojstni dan kupila konja. »Nikoli ne bo kot Arči, ki ga še vedno močno pogrešam, ampak moram povedati, da je resnično nekaj posebnega. Prejšnji lastnik ga je dobro vzgojil in res sem mu hvaležna, da mi je zaupal tako posebno bitje,« pojasni Lara in doda, da ima konjič tudi prav posebno ime.

»Ime mu je Rajd, no, jaz ga sicer kličem Raj, ker me 'D' malce moti pri izgovorjavi. Tako ga je poimenoval prejšnji lastnik, pravzaprav se je tako imenovalo tudi njihovo društvo. Vsaka črka v imenu ima svoj pomen: R – reakcija, ko se nekaj zgodi, A – angel, ki te čuva, J – Joker, ko nastopi kriza in imaš v rokavu skritega aduta in zadnja črka D – nekdo, ki vse dogodivščine dokumentira, da ne potonejo v pozabo,« nam razloži Lara, ki ima poleg službe in aktivnosti s konjem, polne roke dela okoli hiše in s projektom za ranč, glede katerega pa za enkrat ostaja zelo skrivnostna.

prejšnji članek
Je Viki iz šova Ljubezen na vasi v resnici moški?
Resničnostni šovi
Je Viki iz šova Ljubezen na vasi v resnici moški?
naslednji članek
Tadej Pišek presenetil z nekoliko drugačno podobo
Svet slavnih
Tadej Pišek presenetil z nekoliko drugačno podobo