Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 7. junija

JANEZ-STUSEK-pl6 Reporter.si

Naključno razkritje, napačna kuverta in ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja javno izpostavila svojega partnerja

To je ljubezen življenja slavnega Victorya
| A.K.

To je ljubezen življenja slavnega Victorya

Miran Miki Vlahovič in žena Petra, M24/Marko Vavpotič

Enainpedesetletni Miki Vlahovič, kitarist in vokalist zasedbe Victory se v teh dneh z družino odpravlja na zaslužene počitnice.

Pred odhodom na morje nam je zaupal, da je z preteklim letom zelo zadovoljen, še posebno pa je ponosen, da mu je po petih letih spet uspelo napisati nov hit "Še vedno sva ista”. S svojo novo nostalgično ljubezensko pesmijo je želel povedati, da vsak človek v sebi nosi tisto nekaj več, ki je namenjeno zgolj eni, pravi osebi, ki jo spoznamo, pa še to le, če imamo srečo.

"Meni se je sreča nasmehnila že pred 25. leti, ko sem spoznal Petro, s katero sva poročena že 23 let." In kako jima je v vseh teh letih uspelo ohraniti strast v zakonu?

"Moja filozofija je, da v zakonu ni vse črno-belo, temveč v veliki večini prevladuje siva barva. In če ti uspe v tej sivi barvi uspešno pluti skozi življenje, uživati in trpeti skupaj, si zmagovalec. Če pa zakon vidiš le črno-belo in če postaviš svoj ego pred dvojino, so to teki na kratke proge. Partnerja se morata naučiti prisluhniti drug drugemu. V 25 letih je bilo veliko prilagajanja, sklepanja kompromisov in popuščanja. Najbolj pa je pomembno, da se imata partnerja rada in se spoštujeta. Težko je biti zaljubljen 25 let, res pa je, da sem se odločil, da je ona moja in da bo za vedno moja, ne glede na vse. Obstaja pa veliko stvari, ki so nama ljube, in hvala bogu imava tudi skupne strasti."