Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nuša Derenda in Tilen Lotrič združila moči

15. 7. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
nusa_tile_02

Tien in Nuša bosta v novem videospotu izgledala kot hollywoodska zvezdnika. foto: Tibor Golob

Nuša Derenda, ki je v lanskem letu praznovala 20. obletnico kariere, in mladi Tilen Lotrič, superfinalist ter drugouvrščeni iz lanskega šova Slovenija ima talent, predstavljata še videospot za njuno skupno skladbo z naslovom POKLIČI KDAJ.

Dva vrhunska vokalista sta posnela novo, energično pop-rock skladbo, pri kateri ju je združil eden najbolj predvajanih avtorjev trenutno pri nas, vsestranski glasbenik Nino Ošlak.

Tilen, ki je pred kratkim razprodal svoj 2. večji samostojni koncert, in  vedno ustvarjalna ter delovna Nuša, sta za spevno pesem posnela tudi atraktiven videospot, pod katerega se podpisuje ekipa Maag visuals. Režiser Marko Maag je poskrbel za dinamičen studijski videospot, na snemanju pa sta se pevca počutila zelo sproščeno in prijetno, saj sta oba že posnela svoje samostojne videospote pod taktirko že omenjenega režiserja.

Nuša Derenda, Tilen Lotrič foto: Tibor Golob


 "S Tilnom sva se pred letom dni srečala na nekem nastopu, presenetil me je njegov vokal, še posebej, ko sem izvedela koliko je star (smeh). Takrat sva se skupaj tudi slikala, pa malo poklepetala ... Ko me je poklical, če bi zapela z njim v duetu, sem bila za, predvsem zaradi njegovega lepega glasu, pa tudi zato, ker rada podpiram mlade, glasbenike, ki imajo res perspektivo". – NUŠA DERENDA
 
Tilen je pojasnil, zakaj si je zaželel sodelovanja z izjemno Nušo Derenda:
"Ko sem razmišljal o sodelovanjih, je bila Nuša že od nekdaj moja velika želja. Njen izjemen vokal sem občudoval že kot majhen deček in to, da sva zdaj posnela skupno pesem, je zame velika čast. Nuši sem res hvaležen za vse nasvete in dobro energijo pri ustvarjanju". – TILEN LOTRIČ

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Nekdo vas občuduje
Horoskop
Dnevni horoskop: Nekdo vas občuduje
naslednji članek
Lorella Flego se poleti povsem odklopi
Svet slavnih
Lorella Flego se poleti povsem odklopi