Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

''To je trenutek, o katerem sem sanjal, odkar sem bil deček ...''

19. 7. 2019; 01.51
Avtor: Oglasno sporočilo
Luka Basi zgoraj

Luka Basi foto: Instagram

Za Luko Basija je letošnje poletje nekaj posebnega, s sledilci pa je pred kratkim delil prav posebno novico - zgodilo se mu je nekaj, česar niti v sanjah ni pričakoval ...

Mladenič, ki je čez noč obnorel srca Slovenk s svojimi uspešnicami Istrijanko ružo moja, Sedam noći in uspešnimi dueti z vrhunskimi tujimi glasbeniki, med katerimi so Jole, Marko Škugor, Lidija Bačić in drugi, si že nekaj časa podreja največje odre po Sloveniji, polni šotore in osvaja publiko, kjerkoli se pojavi.

Niza uspehe enega za drugim ... 

Letošnje poletje je za mladega glasbenika izjemno uspešno, saj je pred kratkim izdal svoj prvi CD, ki ga je med drugim desetim srečnicam dostavil kar na dom (>>> več v spodnji video vsebini), izdal pa je tudi novo poletno uspešnico 'Kad vidin boga uživo,' ki na omrežju Youtube beleži že krepko več kot zavidljivega pol milijona ogledov. 

Trenutno se Luka mudi na poletni turneji, v kateri nastopa po številnih slovenskih mestih in odšteva dneve do njenega zaključka, ko bo prvič samostojno stopil na oder ljubljanskih Križank in to v povsem drugačni zgodbi.

''Ko dobiš priložnost, da samostojno nastopiš na takšni lokaciji, kot so Križanke, je to nekaj, o čemur lahko kot glasbenik samo sanjaš,'' je povedal in obljubil, da bo skupaj s posebnimi glasbenimi gosti pripravil pravo Dalmatinsko noč pod zvezdami, kjer se bo prvič predstavil v popolnoma drugačni glasbeni zgodbi. 

Objokan a ganjen ... 

Najava njegovega koncertnega spektakla je bila senzacionalna - že v prvih nekaj dneh po otvoritvi prodaje vstopnic je bil dogodek eden izmed najbolj prodajanih v Sloveniji. ''Prejel sem obvestilo, da je v manj kot mesecu dni od najave koncerta na voljo samo še petdeset vstopnic - ostal sem brez besed in preprosto zajokal od sreče,'' je že včeraj sporočil svojim oboževalcem. 

Sanje, ki so postale resničnost 

Danes pa je izvedel nekaj, o čemer do tega trenutka ni upal niti sanjati - njegov prvi samostojni glasbeni spektakel je v manj kot enem mesecu popolnoma razprodan. Dejstvo, da bo nastopil pred do zadnjega kotička polnimi Križankami, ga je popolnoma ganilo. ''To je trenutek o katerem sem sanjal ko sem bil deček - da bi pred polnimi Križankami samo vam pričaral Dalmacijo sredi Ljubljane,'' je oboževalcem sporočil ganjeni Luka, se jim prelepo zahvalil in za zaključek še dodal, da ga navdušuje njihova neizmerna ljubezen. 

LUKA BASI: RAZPRODANO! foto: Event24

prejšnji članek
Je lažje biti ženska ali moški?
Zdravje
Je lažje biti ženska ali moški?
naslednji članek
Kaj o varnosti aplikacije FaceApp menijo na Uradu informacijskega pooblaščenca?
Zdravje
Kaj o varnosti aplikacije FaceApp menijo na Uradu informacijskega pooblaščenca?