kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Marko zapustil Rasemo, zgodilo se je nekaj grdega …

5. 8. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
rasema marko

Rasema in Marko foto: RTL

Na snemanju zadnjega dela resničnostne oddaje Ljubezen na vasi je šla njuna ljubezen po zlu. Odvil se je dogodek, zaradi katerega je Marko prekinil razmerje.

Še pred kamero sta Rasema in Marko složno zatrjevala, da sta še vedno srečno zaljubljena. A njuna pravljica žal ni trajala dolgo. Po finalni oddaji je sledila zabava, ki je bila usodna za simpatičen par. »Na snemanju zadnje oddaje so se zgodile neke stvari, nekaj grdega in Marko in jaz sva se razšla vsak na svojo stran, nisva se več videla. Nič slabega ne želim govoriti o človeku, v katerega sem bila zaljubljena, še vedno ga prebolevam,« je pojasnila Rasema za RTL v začetku leta, kmalu po predvajanju finalne oddaje.

Rasema in Marko foto: RTL

O prekinitvi razmerja je spregovoril tudi Marko, ki je dejal, da je do slednjega prišlo, ker se je Rasema želela zaročiti, poročiti. »Z Rasemo sem prekinil, ker je ona želela nekaj, kar ji ne morem dati, ne morem se zaročiti po mesecu ali dveh.«

Pa je bil to resnično pravi razlog za razhod? Kakšne grde stvari je imela v mislih Rasema, ki o podrobnostih ni želela govoriti? Slednje izveste TUKAJ.

prejšnji članek
To je muza Žana Serčiča
Svet slavnih
To je muza Žana Serčiča
naslednji članek
Dnevni horoskop: Določenim ljudem postavite meje
Horoskop
Dnevni horoskop: Določenim ljudem postavite meje