pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Potrč navdušil s fotografijo razgaljenega telesa

5. 8. 2019; 06.00
Avtor: K.M.
planet2

Marko Potrč foto: Planet TV

S treningi ne prekine niti sredi dopusta.

Marko Potrč je že od nekdaj zagret športnik, predvsem v zadnjih letih pa je popolnoma preobrazil svoje telo. Ko je na družbenem omrežju objavil fotografijo, na kateri zgolj v kopalkah pozira ob Lili Žagar, pa je ravno zaradi svojega izoblikovanega telesa požel prav navdušenje. 

"Samo kdor je naredil večerni trening, si zasluži večerno kopanje. Zato je na tej sliki en moker, ena pa suha. Cilj je postavljen, da bosta na fotki kmalu dve mokri glavi," je zapisal ob fotografiji, pod katero so se pojavila številna vprašanja, kako mu je uspelo pridobiti takšno telo. 

"Koliko časa si potreboval za taksno postavo. In koliko si treniral," je recimo zanimalo enega od sledilcev, Marko pa mu je odgovoril: "Tako z leti bolj resnega treninga v zadnjem času kot tudi z disciplino. 5 let brez izgovorov, ustrezne prehrane in prave volje. In seveda to niso samo treningi v telovadnici. Poleg 6x tedensko telovadnica je tukaj tek, plavanje, kolo, nešteto obratov kolebnice, kickbox ..." K temu pa je dodal, da moraš v vsem tem v prvi vrsti uživati in pa seveda, je se je od nekdaj veliko ukvarjal s športom in je imel zato za vse skupaj odlično podlago. 

prejšnji članek
Zapeljiva izbranka Luke Dončića
Svet slavnih
Zapeljiva izbranka Luke Dončića
naslednji članek
Svetlana Cigoj zdaj tudi 'mis'
Svet slavnih
Svetlana Cigoj zdaj tudi 'mis'