Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Petra Pintarič tekom preobrazbe zacvetela

6. 8. 2019; 07.45
Avtor: Vesna Meško
petra 1

Petra Pintarič foto: Planet TV

Udeleženka resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija Petra Pintarič žari od sreče. Tekom telesnih sprememb doživlja tudi čustveno preobrazbo.

Petra Pintarič se od dekleta izpred enega leta močno razlikuje. Pa ne le zaradi tega, ker je izgubila lepo število odvečnih kilogramov in prestala operacijo prsi. Velika preobrazba se je namreč odvila tudi v njenem umu, kar se kakopak odraža tudi navzven.

»Postala sem bolj samozavestna in odločna oseba. Sedaj cenim svoje telo, saj se zavedam, kaj sem morala vse doživljati, ko sem imela odvečne kilograme. Ljudje, ki me poznajo od prej, pravijo, da žarim od sreče, kar prej nikoli nisem,« je delila z nami svoja opažanja Petra, nad katero je še posebej navdušen njen srčni izbranec.

Pred preobrazbo se ni dobro počutila. foto: Osebni arhiv

Slednji je na 'novo' Petro zelo ponosen, sama pa je hvaležna, ker jo spodbuja in se skupaj z njo veseli rezultatov. »Ob strani mi stoji že od samega začetka in tudi sedaj je tako. To, da sem tako srečna, osrečuje tudi njega. Da pa je moja motivacija še večja, skupaj z menoj obiskuje fitnes.«

Petra tudi sicer marljivo sledi zastavljenim ciljem. Zdravega življenjskega sloga ni opustila, le na morju se je malce pregrešila. »V oporo mi je tudi prijateljica, ki si prav tako prizadeva izgubiti odvečne kilograme. Ker se tudi ona drži zdravega življenjskega sloga, sva druga drugi velika spodbuda,« pojasnjuje Petra in nam zaupa, da končnega cilja še ni dosegla. »Mi pa to predstavlja motivacijo. Do zastavljenega cilja mi ne manjka več veliko, sedaj je namreč potrebno moje telo še oblikovati. Dogovorili smo se, da mi bosta pri tem pomagala fitnes trenerja Jernej in Benjamin.«

Petra na dopustu. foto: Osebni arhiv

In kako preživlja letošnje poletje? Skok v kopalke je bil zagotovo veliko bolj prijeten? »Sedem dni sem bila na morju skupaj s partnerjem, sestro in svakom. Nekoč me je bilo sram iti na morje s sestro, saj sem bila močnejše postave kot ona, poleg tega pa so me ovirale tudi dojke. Sedaj sem se počutila super,« veselo pokima in nadaljuje, da se letošnje poletje z veseljem odpravi na plavanje v toplice, kadar ji ob službi in treningih v fitnes centru Pristan le dopušča čas.

Petra prej in potem. foto: Osebni arhiv

Postala je samozavestna ženska. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Gorana Šarca močno prestrašila njegova mama
Svet slavnih
Gorana Šarca močno prestrašila njegova mama
naslednji članek
Rasemina žalost: Marko osvojil Ljubovo izbranko!
Resničnostni šovi
Rasemina žalost: Marko osvojil Ljubovo izbranko!
#nasazenazenska
nasazenazenska