Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Že konec meseca boste Dončića lahko videli v igralski vlogi

6. 8. 2019; 09.00
Avtor: K.M.
saša dončić

Saša Dončić, nekdanji košarkar in oče košarkarskega zvezdnika, je zakorakal v igralske vode. foto: Urša Premik

Nekdanji košarkar in košarkaški trener Saša Dončić se je pridružil ekipi serije Truplo. Kako se je odrezal.

VOYO ob zaključku vročega poletja, 30. avgusta, predstavlja drugo sezono uspešnice Truplo. Producenti serije Sanja Raičević, Luka Štigl in Sebastjan Oblak ob drugi sezoni izpostavljajo: »Druga sezona je po navadi potrditev, da si prvič naredil nekaj dobro, in da si dobil še eno priložnost, da pokažeš še nekaj boljšega in še več. Letos smo razširili obseg epizod z osem na deset in igralsko zasedbo ob sedmih novih likih.«

Spomnimo, da je lajtmotiv prve sezone sestavljal znameniti citat, da je najboljši umor tisti umor, za katerega nihče ne ve, da je bil umor. Pričetek druge sezone je v znamenju soočenja, da ima vsako dejanje svoje posledice in tega se bodo še predobro zavedali junaki serije. Leto dni po dogodkih, ki so zaznamovali prvo sezono, jih je ujela preteklost in čas je, da se računi poplačajo.

Nova sezona bo na VOYO na ogled jeseni. foto: Urša Premik

Edin Latić in Chorchyp foto: ekipa serije Truplo

Okrepljena zvezdniška ekipa

Se jih še spomnite? Črt Lipnik, Jan Kok, Jan Hrušovar, Aleksandar Repić, Sanja Raičević, Edin Latić, Vesna Kuzmić, Robert Prebil bodo v drugi sezoni željni maščevanja, pridružujejo pa se jim zveneča imena Saša Dončić, Tina Gorenjak, Gorka Berden, Tibor Baiee, Chorchyp in priljubljeni Pero Martić.

In kako so se znašli v igralskih čevljih? Za športnega duha Sašo Dončića je bilo snemanja prav posebna, unikatna izkušnja: »Spoznal sem te majhne čarobne trike za kamero, da je vse, kar se dela, videti nekoliko drugače na televiziji oziroma v kinu. Celo snemanje mi bo ostalo v zelo lepem spominu. Saj veste, prvega se nikoli ne pozabi (smeh).« Pero Martić, polovička zabavnega vlogerskega dvojca Pici in Pero, ob tem dodaja: »Z ekipo smo se takoj ujeli. Energija v zakulisju je bila pozitivna in vesel sem, da sem lahko bil del te ekipe.«  Tudi profesionalni borec borilnih veščin Chorchyp navdušenja ob sodelovanju v seriji ni mogel skriti: »Ob povabilu k sodelovanju sem bil počaščen. Zmeraj sem si želel igrati v slovenski seriji, kjer imaš lahko malo bolj proste roke in so stvari nekoliko bolj razgibane.«

V drugi sezoni sta se seriji med drugim pridružila Saša Dončić in Chorchyp. foto: Urša Premik

Od 20. avgusta si bodo oboževalke in oboževalci slovenskih serij in VOYO originalov serijo Truplo lahko ogledali tudi na Kanalu A, prava sezona bo na sporedu pred in po prenosu tekem Lige prvakov.

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Dinamični in pogumni boste
Horoskop
Dnevni horoskop: Dinamični in pogumni boste
naslednji članek
Saša Lendero praznuje – koliko let bi ji pripisali?
Svet slavnih
Saša Lendero praznuje – koliko let bi ji pripisali?