stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lana Del Rey zasenčila Guillerma del Tora

7. 8. 2019; 08.00
Avtor: M. V.
profimedia-0462739865

Lana Del Rey in Guillermo del Toro foto: Profimedia

Mehiški režiser dobil svojo zvezdo in opozarjal na laži o imigrantih, a na otvoritvi je večino pozornosti dobila njegova pevska gostja.

Pred dnevi so na hollywoodskem pločniku slavnih odkrili novo zvezdo, to je dobil mehiški režiser Guillermo del Toro (Oblika vode, Panov labirint). V naše kine v kratkem prihaja grozljivka Strašljive zgodbe, pri kateri je del Toro eden od scenaristov, eno od pesmi za film pa je zapela Lana Del Rey, ki je velika oboževalka Torovih filmov. 34-letna pevka je bila zato kot gostja povabljena, da spregovori na odkritju njegove zvezde, a je praktično zasenčila režiserja, saj se je velika množica na ceremoniji drenjala, da bi videla njo, se z njo morda fotografirala ali dobila avtogram. Lana je del Tora pohvalila zaradi njegove enkratnosti in se mu zahvalila, da nas tako on sam kot njegovi filmi vedno znova opominjajo, da ni nič narobe, če smo drugačni – pravzaprav je to stvar, ki bi jo morali slaviti. 54-letni režiser pa je Lano pohvalil kot odlično sodelavko, nato pa priložnost izkoristil za opozorilo glede nedopustne ameriške politike do imigrantov. »Sem Mehičan in sem imigrant! Smo v času strahu in strah izkoriščajo za to, da nas delijo. Pravijo, da smo različni in si ne smemo zaupati. Da se moramo sovražiti. S temi lažmi nas lažje nadzorujejo. Protistrup za to je, da se zavemo, da so takšne delitve čista izmišljotina, in da stopimo skupaj,« je pozval.

Lano Del Rey so na režiserjevi ceremonijo oblegali oboževalci.

Lano Del Rey so na režiserjevi ceremonijo oblegali oboževalci. foto: Profimedia

Del Toro je ob svoji zvezdi poziral z mehiško zastavo in opozoril na neutemeljeno sovraštvo do imigrantov.

Del Toro je ob svoji zvezdi poziral z mehiško zastavo in opozoril na neutemeljeno sovraštvo do imigrantov. foto: Profimedia

prejšnji članek
Rita Ora kaže golo kožo
Svet slavnih
Rita Ora kaže golo kožo
naslednji članek
Zvezda šova Zvezde plešejo ni več videti tako
Resničnostni šovi
Zvezda šova Zvezde plešejo ni več videti tako