stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Odrasla 'Skodrana Suzi' izdala divji video

9. 8. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
alisan porter1

Alisan Porter v vlogi skodrane Suzi. foto: Profimedia

Saj se spomnite prikupne otroške igralke iz filma Skodrana Suzi? Nekdanja otroška zvezdnica je z novim pop country videom napovedala vrnitev na glasbene stopničke. Njena nova pesem nosi posebno sporočilo, ki je namenjeno tudi vam. Prisluhnite ji.

Alisan Porter svet filma ni zvabil v svoj objem, je pa od malih nog sanjarila, da bi nekoč postala glasbena zvezda. Njena glasbena kariera žal ni bila najbolj obetavna, vse do leta 2016, ko je z zmago na priljubljenem pevskem tekmovanju The Voice zakoličila prvi večji mejnik na poti do sanj. Od tedaj gradi kariero kot samostojna glasbena umetnica, včeraj pa je s pesmijo 'Wild One' in energičnim pop country videom napovedala vrnitev na glasbene stopničke.

Alisan Porter foto: Jen Rosenstein

In kakšno sporočilo pošilja svetu z novo pesmijo? »Wild One skuša spodbuditi, vliti moč, da bi se vsi počutili svobodne takšni, kakršni ste, brez da bi se vam bilo potrebno za to opravičevati. Da objamete in sprejmete vse svoje edinstvene koščke samega sebe, da ljubite vse tisto, kar vas dela človeške in vse tisto, kar vas dela tako drugačne od drugih. Rada bi, da vaš jaz pogumno dvigne glavo ter da v tem občutite svobodo,« je za Billboard pojasnila pevka.

Vas zanima, kakšno je njeno zasebno življenje? Žal minula leta za Alisan niso bila brezskrbna. Izgubila je namreč tisto, kar ji je veliko pomenilo: Žalostna usoda skodrane Suzi.

prejšnji članek
To je Slovenska potapljačica, ki je postala svetovna prvakinja
Svet slavnih
To je Slovenska potapljačica, ki je postala svetovna prvakinja
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Tako je bila Maja videti pred leti!
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Tako je bila Maja videti pred leti!