stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Dvomi in strahovi se umikajo

12. 8. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Sonce, Venera in Mars v znamenju leva vam v tednu pred vami podarjajo moč, pogumne odločitve in občutek, da zmorete vse.

Dvomi in strahovi se umikajo, le na področju čustev se lahko pojavi kakšen konflikt, saj boste ves čas strmeli k dogajanju. V tem tednu se bo Merkur še sprehajal po znamenju raka, zato se lahko na trenutke v vaše delovanje prikrade nekaj občutljivosti. marljivo in vestno se boste lotili vseh nalog in jih popeljali do konca. Največ sreče se v tem tednu obeta bikom, rakom in vodnarjem, nekaj smole pa lahko pričakujete tehtnice, strelci in kozorogi.

OVEN
V tem tednu se preprosto ne boste utegnili pritoževati, saj boste izredno dejavni, optimistični in samozavestni. Odpravite se nekam, kjer ste prepričani, da se boste dobro počutili in da vas bodo sprejeli. Številni prijatelji vam bodo naklonjeni, vsekakor pa se potrudite upravičiti zaupanje. V nedeljo se pogovorite z ljubljeno osebo, saj imata še eno priložnost, da stvari rešita na umirjen način.

BIK
V teden stopate še kar optimistični, časa bo dovolj za vse, kar ste si zamislili in ste načrtovali. Sredi tedna se lahko znova dogovorite okoli določenih nakupov ali tudi večjih poslov. Potrudite se in ne pretiravajte ter se enostavno prepustite toku vzpodbudne energije. Težave prihajajo konec tedna s počutjem. Zaradi preobremenjenosti na poslovnem področju nimate dovolj časa zase.

DVOJČKA


Utrujeni boste, saj se z nečim ne morete sprijazniti. Nekoga na skrivaj občudujete, čeprav bi tudi sami lahko dosegli toliko in morda z dobro motivacijo še več. Preveč boste sredi tedna napeti in tako se pravzaprav ves čas vrtite v začaranem krogu. Izrazita bo tudi vaša čustvenost. Zato se napoveduje nekaj težav celo s tistimi, s katerimi ste se v preteklem obdobju dobro razumeli.

RAK
V prvih dneh tedna prihaja odličen navdih za poglabljanje v čustvene situacije. Sami presodite, kam vas najbolj vleče in nadaljujte po začrtani poti, seveda s svojim simpatičnim stilom. Odgovor na vaše vprašanje je kot na dlani, zato pazite, ne dovolite, da bi se zgodovina spet ponovila. Jadrate med dvema poslovnima priložnostma, ena vas posebno mika, saj vključuje zanimivo osebo.

LEV
Če se ne boste zavedali lastnih napak, se vam bodo počasi ljudje začeli izogibati. Začutili boste, da se morate postaviti zase. Teden boste nadaljevali, v nenehnem pričakovanju, da se bo nekaj zgodilo. Imate vse predpogoje za pravo ljubezensko srečo, zato v soboto in nedeljo, ko boste bolj zadovoljni odprite svoje srce. Optimizem vam lahko pomaga tudi na področju osebne rasti.

DEVICA


Prihajajo presenečenja. Zadeli boste dve muhi na en mah in se pri tem zadovoljno zapodili k novim priložnostim. Prihaja napredek v romantičnih odnosih, tudi z osebo, ki se vam vrača v življenje. Precej zbegani boste, napoveduje se nepopustljivost in vaša izrazita želja, da bi dokazali svoj prav. Gre za različne interese, tokrat podkrepljene z več trme, zato se konec tedna nekoliko brzdajte.

TEHTNICA
Nečesa še ne poznate dovolj dobro ali ne razumete vseh vključenih podrobnosti. V ljubezni bi se radi nekako izognili težkim besedam. To vam bo tudi uspelo, toda pozabiti morate na svoj ponos. Premislite o pomembnem in konkretnem sporočilu. Imate dovolj časa za vse, kar ste si zamislili, zato ni razlogov za nepotrebno hitenje. V ljubezenskih odnosih ni razloga da bi bili v nedeljo užaljeni.

ŠKORPIJON
Držite besedo, posebno na področju dela, kjer vas skrivaj nadzirajo. Nekdo vas bo poiskal v trenutku, ko boste povsem predani delu. Pravzaprav vse poteka po vaših željah, čeprav ste še vedno zadržani. Simpatičen navdih za novo poslovno dogajanje bo prišel iz prave smeri. Predstavite v petek, ko boste odlično motivirani vizije in sanje, saj imate tokrat odlične možnosti. Ne pozabite pa tudi na zdravje.

STRELEC


Kljub temu, da vas privlači nov sodelavec, trofeja ne bo izgubljena, tudi če se boste tokrat izognili druženju. Še več, zapletete se lahko v ljubezenske težave, zato ostanite previdni. Največ nevšečnosti se vam obeta na ljubezenskem področju, kar vas bo pošteno spravljalo ob živce. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, poleg tega pa ne boste zadovoljni niti sami s sabo.

KOZOROG
Pred vami je izredno zanimiv teden in le od vas bo odvisno, s kom in kdaj se boste povezali. Neko srečanje pa bo zagotovo pustilo kar odločilen pečat, obenem pa ne boste pozabili na nekoga. Glede vsega je pomembno predvsem to, da vsrkavate nove informacije. Tudi če vse te novosti spremljate v okolici, kjer so številni spremenljivega počutja.

VODNAR
Izogibajte se alkoholnim pijačam, saj bi te le škodovale vašemu fizičnemu in psihičnemu stanju. Sredi tedna se sprostite ob dobrem filmu. Samski si želite mir in čas zase. Razveselile vas bodo novice od daleč. Pogrešate več zabave in vse skupaj se bo zavrtelo precej nepričakovano, ko se vas bo spomnil nekdo, ki je še vedno pogosto v vaših mislih.

RIBI


Počasi izgubljate potrpežljivost, zato se boste uprli in pokazali, da ne morejo razpolagati z vašim časom in z vašimi čustvi. Na ljubezenskem področju vas čaka nekaj vznemirljivega. Tako pri delu kot v družinskih odnosih se poskušajte vživeti v zamisli drugih in razumeti njihove namene. Partnerju ali prijatelju vsekakor ponudite še eno možnost.

prejšnji članek
Trik: Tako boste s senčilom popolno oblikovali obrvi
Moda&Lepota
Trik: Tako boste s senčilom popolno oblikovali obrvi
naslednji članek
Slovenska voditeljica ceni ta čas
Svet slavnih
Slovenska voditeljica ceni ta čas