Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maja Begovič na novi poti

17. 8. 2019; 11.00
Avtor: D.M. / Revija Zvezde, Lady
maja begovic obrez

Maja Begović foto: mediaspeed

Maja Begovič še vedno skrbi za svojo kondicijo, zdaj pa bi rada s pridobljenim znanjem in izkušnjami pomagala tudi drugim.

Simpatična svetlolaska Maja Begovič, ki smo jo na malih zaslonih spremljali v drugi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, je pred dnevi presenetila z novico, da je opravila pisni izpit za pridobitev licence osebne trenerke. Pred novim nazivom jo tako loči samo še ustni oziroma praktični del izpita.

»Za osebno trenerstvo sem se odločila, ker se je po sodelovanju v oddaji name obrnilo ogromno ljudi, ki so želeli shujšati. Sprejela sem izziv in se vpisala na tečaj AFP, s katerim sem nadgradila in pridobila vse potrebno znanje za pomoč ljudem, ki se srečujejo z enakim problemom, kot sem se sama.« K ustnemu delu izpita bo pristopila avgusta, pri pisnem ji je največjo težavo predstavljal čas, saj je bilo zastavljenih vprašanj res veliko. A ji je uspelo. »Vse se da zgolj z močno voljo in jasnim ciljem. Če bo šlo vse po načrtih, bi morala septembra držati v rokah nagrado za svoj trud.« Prve poskusne zajčke že ima, trenira jih v vadbenem centru Zagorje ob Savi, kjer tudi sama pridno trenira. »Pravijo, da z menoj ni šale in da komaj čakajo, da jih zares primem v roke.« Maja se je očitno izziva lotila več kot resno, po izobraževanju za osebno trenerko jo v prihodnje čaka še šolanje za prehransko svetovalko. 

maja begovic

maja begovic foto: revija zvezde

prejšnji članek
Takšna mamica je Natalie Portman
Svet slavnih
Takšna mamica je Natalie Portman
naslednji članek
Shujšani Matjaž Javšnik - kaj se dogaja?!
Svet slavnih
Shujšani Matjaž Javšnik - kaj se dogaja?!