prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

uroš Njena.si

Mihaelo šokiral Uroš z Metelkove

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Slavko Bobovnik se vrača
| K.M.

Slavko Bobovnik se vrača

Slavko Bobovnik, Planet TV

Ni še rekel zadnje besede!

Po presenetljivi vrnitvi iz pokoja se je slovenski voditelj Slavko Bobovnik očitno odločil, da se še ni pripravljen umakniti izpred kamer. Planet TV je namreč sporočil, da se voditelj in kviz Milijonar kmalu vračata z 2. sezono. 

V prvi sezoni Milijonarja s Slavkom Bobovnikom se je na vročem stolu preizkusilo 98 tekmovalcev. Med njimi je bilo le 13 tekmovalk, zato si ekipa letos želi, da bi se bolj opogumile tudi ženske. Nekateri tekmovalci v prvi sezoni so pokazali res bogato znanje, spet druge je močno zdelala trema in so jim tudi na videz lahka vprašanja povzročila kar nekaj težav. Dva tekmovalca bi tako svojo pot končala že pri prvem vprašanju, če ju voditelj Slavko Bobovnik ne bi opomnil, naj še enkrat dobro premislita. Po drugi strani so se najbolje odrezali tekmovalci, ki so pravilno odgovorili na 12 vprašanj. V prvi sezoni smo si lahko ogledali tudi posebno oddajo, v kateri so se preizkusili kandidati za evropske poslance, izkupiček pa je šel v dobrodelne namene.

Prijave za drugo sezono najbolj znanega televizijskega kviza na svetu so že odprte, prvi del pa bo predvajan že v ponedeljek, 26. avgusta.