atomik harmonik Dobra karma

Špelca iz Atomik Harmonik – po neuspešnih ...

Kellie Chauvin Svet24.si

FOTO: To je žena policista, ki je ubil Georga ...

jansa-pl Reporter.si

Kdo so obiskovalci kabineta predsednika vlade ...

bohinj-jezero_bobo_25.12.16 Svet24.si

Na Forbsovi lestvici 20 najbolj varnih evropskih ...

ILU20200504_X7R4531 Necenzurirano

Orbanov oligarh kupuje slovensko državno ...

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Rebeka Dremelj Njena.si

Takšna je bila Rebeka Dremelj pred več kot 30 ...

Pretepeni Jovica: 'Davil me je in brcal v glavo'
| V.M.

Pretepeni Jovica: 'Davil me je in brcal v glavo'

Jovica Josip Ćiritović, RTL

Jovico Ćiritovića iz šova Ljubezen na vasi nadlegujejo nestrpneži. Pred tedni ga je v javnosti grdo napadel someščan …

Junak šova Ljubezen na vasi Jovica Josip Ćiritović v Benkovcu ni ravno priljubljen. Pogosto je namreč tarča nestrpnežev, ki svojo nejevoljo izražajo z zmerjanjem. Čeprav je od tedaj, ko so na hrvaški televiziji predvajali 9. sezono oddaje, preteklo že precej časa, se stanje še ni umirilo. Še več, sredi poletja se je na terasi kavarne odvil incident, tekom katerega je Jovica utrpel poškodbe.

Kaj se je zgodilo?

Po poročanju hrvaških medijev, je Jovica skupaj s prijateljem in njegovim petletnim sinom sproščeno klepetal na terasi kavarne, kamor trojica pogosto zaide v popoldanskih urah. A tedaj se dan ni zaključil, kot običajno, do Jovice je namreč pristopil znanec, ki ga je zgrabil, pričel dušiti in brcati v glavo.

»Napadel me je J.T. , udaril me je. Vse to v prisotnosti mojih prijateljev. Zmerjal me je in mi grozil, da bom končal na travmatologiji. Prijateljev sin je gledal, kako me davi in pretepa,« je hrvaškim medijem povedal Jovica, prijatelj Darko pa je njegove besede potrdil in pojasnil podrobnosti.

»Prišel je J.T., zgrabil njegov mobitel, mu zvil roko in ga pričel daviti. Celoten napad je dolgo trajal, Jovica ni mogel niti govoriti. Jaz bi se vmešal, a sem imel s seboj sina,« je povedal Darko in dodal, da so zatem odšli na policijsko postajo in k zdravniku. Hrvaškim medijem je še razkril, da tovrstno maltretiranje traja že dolgo časa in da se boji, da se bo z neukrepanjem policije situacija samo še stopnjevala. Napadalec je namreč prejel zgolj opozorilo. Poročanja o tem, kaj ga je tako vznemirilo, da se je znesel nad 35-letnikom, nismo zasledili.