stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Adi Smolar ima po šestdesetem letu tako razburljivo življenje

25. 8. 2019; 05.00
Avtor: A.C. Zvezde, Lady
adi smolar - ms

Adi Smolar foto: Mediaspeed

Adi Smolar ima toliko idej in načrtov, da sploh ne razmišlja o tem, da je marca stopil v sedmo desetletje življenja.

Koroški kantavtor Adi Smolar ne miruje. "Dnevi mi hitro minevajo, od marca dalje, ko sem dopolnil šestdeset let, sem polno zaseden s koncerti po vsej Sloveniji. Po nastopu na Kranjski noči sem si vzel premor do 15. avgusta, vendar me tudi v tem času čaka kopica obveznosti."

Oktobra pripravlja veliko zabavo v Cvetličarni, kjer bo praznoval okrogli jubilej. "V začetku oktobra pride k meni ekipa RTV Slovenija, da me posname v moji vsakdanjosti za potrebe božične oddaje," je že sredi poletja razkril, da ga bomo na televiziji gledali med novoletnimi prazniki.

"Tako bo dopusta bolj malo oziroma moram priznati, da pravzaprav tudi obveznosti dojemam kot neke vrste aktivni dopust, vozim se po Sloveniji in srečujem prijazne ljudi, ki me pridejo poslušat. Starejši sin je z mamo v Kanadi, kamor sta odpotovala za tri tedne, mlajši je pri meni. Družbo nama dela naša psička Megi. Sploh nama ne utegne postati dolgčas: dolgo bediva, dolgo spiva, dobro jeva,
pogosto se peljeva na Ravne na Koroškem, do lokala, kjer igrava biljard. V avgustu, ko dva tedna nimam obveznosti, gremo že tradicionalno za nekaj dni v Čateške toplice, torej jaz, oba sinova in moj nečak Miha, ki je leto dni starejši od Jureta," razlaga Adi, ponosen na svoja odrasla sinova. Jure bo oktobra postal študent, mlajši Jani gre septembra v srednjo šolo. "Fanta odraščata in bosta kmalu zaživela povsem po svoje, tega se zavedam in zato še bolj cenim trenutke, ki jih preživljamo skupaj. To je pravzaprav zame idealni dopust: biti s svojimi najdražjimi, kjer koli že, lokacija ni pomembna, pomembni so ljudje, ki jih imam rad," sklene.

prejšnji članek
Konec velike ljubezni
Svet slavnih
Konec velike ljubezni
naslednji članek
Test prihodnosti: Kaj pa vidite vi?
Zdravje
Test prihodnosti: Kaj pa vidite vi?