reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina včeraj prekršila odločitev sodišča?

27. 8. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
severina naša

Hrvaška pevka mora odstraniti vse fotografije 7-letnega sina, ki ga ima s srbskim podjetnikom 54-letnim Milanom Popovićem. foto: M24

Severina je na družbenem omrežju objavila ljubečo fotografijo, na kateri ji je sin Aleksander na lica pritisnil poljubček. Je s tem kršila odredbo sodišča?

V prvi polovici avgusta so hrvaški mediji poročali o tem, da je Okrajno sodišče v Zagrebu sprejelo začasno odločitev, da mora Severina Kojić z Instagrama in Faceboooka odstraniti vse fotografije sina Aleksandra, prav tako pa v prihodnjem obdobju ne sme več objaviti sedemletnikovih fotografij. V kolikor bi pevka prekršila odredbo sodišča, jo čaka kazen v višini 5000 kun (pbr. 676 evrov).

13 dni po odločitvi sodišča je pevka objavila fotografijo, ki prikazuje ljubeč trenutek s sinom Aleksandrom. Ob fotografiji, ki je v nekaj urah prejela več kot 38. tisoč všečkov, pa se poraja vprašanje ali je pevka s tem kršila začasno odredbo sodišča. Starši, ki so se odzvali na ljubeč fotoutrinek, so nad prepovedjo zgroženi.

»Na žalost si ti seveda edina oseba na svetu, ki so ji prepovedali objavljanje sinovih fotografij. Ali to pomeni, da bi bilo pravično, da tega ne sme delati nihče izmed nas? Kakšna je razlika med teboj in med tisoč drugimi materami? Nezaslišana krivica!« se je pod objavo ujezila oboževalka Vivian.

prejšnji članek
Slovenska pevka sporočila veselo novico
Svet slavnih
Slovenska pevka sporočila veselo novico
naslednji članek
Ljubo v gozdu skriva ljubezen!
Resničnostni šovi
Ljubo v gozdu skriva ljubezen!