moška Dobra karma

Zgodba iz parka, ki morda tudi vam spremeni pogled...

Usodno vino Svet24.si

Inja Zalta se je zahvalila vsem in spregovorila ...

sodniki_stopnisce_2019-1569591640 Reporter.si

Ekskluzivno! Ustavno sodišče odločilo proti ...

slovenska vojska, meja, patrulje, vojaki Svet24.si

Potrdili predlog za podelitev izjemnih pooblastil ...

janez-jansa-in-bojan-pograjc-pred-tremi-desetletji-uspesna-v-triglavski-steni-01 Necenzurirano

Janša želi na čelu vojske svojega prijatelja. ...

jelena karleuša Odkrito.si

Jelena Karleuša - Jo je mož res surovo pretepel?!

TBLS3_Cristian Baranasic_FullFigure Njena.si

Zmagovalec shujševalnega šova v bolečinah in ...

Severina včeraj prekršila odločitev sodišča?
| V.M.

Severina včeraj prekršila odločitev sodišča?

Hrvaška pevka mora odstraniti vse fotografije 7-letnega sina, ki ga ima s srbskim podjetnikom 54-letnim Milanom Popovićem., M24

Severina je na družbenem omrežju objavila ljubečo fotografijo, na kateri ji je sin Aleksander na lica pritisnil poljubček. Je s tem kršila odredbo sodišča?

V prvi polovici avgusta so hrvaški mediji poročali o tem, da je Okrajno sodišče v Zagrebu sprejelo začasno odločitev, da mora Severina Kojić z Instagrama in Faceboooka odstraniti vse fotografije sina Aleksandra, prav tako pa v prihodnjem obdobju ne sme več objaviti sedemletnikovih fotografij. V kolikor bi pevka prekršila odredbo sodišča, jo čaka kazen v višini 5000 kun (pbr. 676 evrov).

13 dni po odločitvi sodišča je pevka objavila fotografijo, ki prikazuje ljubeč trenutek s sinom Aleksandrom. Ob fotografiji, ki je v nekaj urah prejela več kot 38. tisoč všečkov, pa se poraja vprašanje ali je pevka s tem kršila začasno odredbo sodišča. Starši, ki so se odzvali na ljubeč fotoutrinek, so nad prepovedjo zgroženi.

»Na žalost si ti seveda edina oseba na svetu, ki so ji prepovedali objavljanje sinovih fotografij. Ali to pomeni, da bi bilo pravično, da tega ne sme delati nihče izmed nas? Kakšna je razlika med teboj in med tisoč drugimi materami? Nezaslišana krivica!« se je pod objavo ujezila oboževalka Vivian.