Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Drama in zapleti na snemanju novega videospota Poskočnih muzikantov

30. 8. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
poskočni

Poskočni muzikantje foto: Luka Blatnik

Poskočni muzikantje so pred nekaj urami razkrili videozgodbo, kakršno v Sloveniji ne vidimo vsakdan. Drama ujeta v objektiv kamere prinaša nepričakovane ljubezenske zaplete, v katere sta se med drugim zapletla tudi pevec Tilen Lotrič in plesalka Martina Plohl.

Poskočni muzikantje so ponovno zajadrali v nekoliko drugače obarvane glasbene vode. Tekom noči je luč sveta ugledal nov videospot, ki nosi naslov Upam, da si srečna. Simpatična druščina je k sodelovanju povabila lanskoletnega superfinalista oddaje »Slovenija ima talent« Tilna Lotriča, ki je skupaj z Martinom Juhantom ustvaril odličen vokalni duet, medtem ko je zagnana ekipa Globus records z videoprodukcijo poskrbela za zgodbo, kakršne v Sloveniji ne vidimo vsakdan. »V spotu se dogaja prava drama med dvema ljubezenskima paroma. Do kakšnih zapletov v zgodbi pride, pa si boste morali ogledati sam videospot,« je skrivnostno namignil Martin Juhart in poslušalce povabil, da prisluhnejo pesmi, katere slikovito zgodbo so posneli v avgustu na dvorcu Štatenberg.

Urinek iz videospota Upam, da si srečna. foto: PROMO

Romantična pravljica z dramskim zapletom

Celodnevno snemanje v salonih dvorca, viteški dvorani ter na grajskem dvorišču je pospremila številna snemalna ekipa, ki so dvorec pričarali v povsem novi pravljični luči. Tudi zgodba v skladbi nakazuje na pravljičnost in večno aktualno ljubezensko tematiko, ko se fant sprašuje o svoji neizpolnjeni ljubezni. Prav gotovo lahko vsak najde delček zgodbe zase iz svojega življenja. »Skladba govori o ljubezni, o razhodu iz razmerja v mlajših letih in obžalovanju tega v zrelejših letih. Govori o malenkostih, ki jih kot zaljubljen par prej nista znala dovolj ceniti,« opisuje na kratko Tilen.

K sodelovaju so povabili Tilna Lotriča. foto: Dejan Blatnik

Kdo se skriva za melodijo in romantičnim besedilom?

Pod glasbo in besedilo se podpisuje avtor Nino Ošlak, kot soavtor besedila je sodeloval tudi Igor Pirkovič, za glasbeno produkcijo pa sta poskrbela Nino Ošlak in Franci Zabukovec. Nino o sodelovanju razmišlja: »Kot avtor sem vedno presrečen, ko s pesmijo v srce zadanem izvajalca. Redko se zgodijo tako lepe in srčne pesmi kot je ta, zato sem vesel, da so svojo piko na i dodali tudi izvrstni glasbeniki. Sodelovanja s Poskočnimi in Tilnom so vedno zabavna in veselim se vseh bodočih skupnih projektov.«

Ste prepoznali znana obraza v videospotu?

Filmsko obarvana romantična zgodba je nastala ob pomoči igralcev, ki so svoje vloge odlično upodobili. Ste med pisano druščino prepoznali še dva znana obraza? V čevlje ljubezenskih parov so poleg Tilna stopili še plesalka Martina Plohl, mister Slovenije Simon Blažević in ljubka neznanka Eva Cehtl.

prejšnji članek
Robert Korošec zvezda nove slovenske serije
Svet slavnih
Robert Korošec zvezda nove slovenske serije
naslednji članek
Natalija Bratkovič je zaročena
Svet slavnih
Natalija Bratkovič je zaročena