stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se je zgodilo z Britto Bilač?

31. 8. 2019; 07.00
Avtor: T.L. / Zvezde, Lady
zur 07

Britta Bilač, Iztok Čop, Petra Čop foto: Media24

Britta Bilač je še vedno vitka in mladostna. Kot pravi, ima srečo z genskim zapisom, saj se ji po končani karieri ne ljubi več ukvarjati s športom.

Pred dnevi, natančno 14. avgusta, je minilo že četrt stoletja, odkar je Britta Bilač, slovenska atletinja, sicer rojena v Nemčiji, osvojila zlato odličje na evropskem prvenstvu v atletiki v skoku v višino. Takrat je preskočila dva metra, kar je še zdaj slovenski rekord. A visoka in vitka Britta, ki se zdaj ukvarja s prevajanjem in računovodstvom, po končani karieri niti malo ne športa, zato pa zelo rada vrtnari in si večkrat želi, da bi imela več časa za brkljanje po vrtu.

Britta se za lepo postavo tudi po petdesetem letu starosti rada zahvali svojim dobrim genom, ki jo ohranjajo v odlični formi. Medtem ko se veliko bolj resno s fitnesom ukvarja njena sedemnajstletna hči Niki, dvanajstletni Max pa je obetaven nogometaš. Britta je zadovoljna, da sta otroka športnika, vendar je vesela, da nista v atletiki, saj v tej disciplini ni nobene finančne varnosti.

prejšnji članek
Ljubezenski klic slovenskega pevca
Svet slavnih
Ljubezenski klic slovenskega pevca
naslednji članek
Franko s prijatelji pobegnil v tujino
Svet slavnih
Franko s prijatelji pobegnil v tujino