horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 22. septembra

vinetou Svet24.si

Zakaj se Nemci šemijo v Indijance?

enakonočje Svet24.si

Pozor! Enakonočje prinaša lekcije za vse nebesne...

vuk (na desni) Svet24.si

Primer Miran Vuk: dajal je lokali, kar bi moral ...

Cook-Eat-Slovenia-Strujkli- Odkrito.si

Popotniki iz tujine navdušeni nad slovenskimi ...

Maja Martina Merljak Njena.si

Maja Martina Merljak se je spremenila

Zmago Jelinčič Njena.si

Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?

Kaj se je zgodilo z Britto Bilač?
| T.L. / Zvezde, Lady

Kaj se je zgodilo z Britto Bilač?

Britta Bilač, Iztok Čop, Petra Čop, Media24

Britta Bilač je še vedno vitka in mladostna. Kot pravi, ima srečo z genskim zapisom, saj se ji po končani karieri ne ljubi več ukvarjati s športom.

Pred dnevi, natančno 14. avgusta, je minilo že četrt stoletja, odkar je Britta Bilač, slovenska atletinja, sicer rojena v Nemčiji, osvojila zlato odličje na evropskem prvenstvu v atletiki v skoku v višino. Takrat je preskočila dva metra, kar je še zdaj slovenski rekord. A visoka in vitka Britta, ki se zdaj ukvarja s prevajanjem in računovodstvom, po končani karieri niti malo ne športa, zato pa zelo rada vrtnari in si večkrat želi, da bi imela več časa za brkljanje po vrtu.

Britta se za lepo postavo tudi po petdesetem letu starosti rada zahvali svojim dobrim genom, ki jo ohranjajo v odlični formi. Medtem ko se veliko bolj resno s fitnesom ukvarja njena sedemnajstletna hči Niki, dvanajstletni Max pa je obetaven nogometaš. Britta je zadovoljna, da sta otroka športnika, vendar je vesela, da nista v atletiki, saj v tej disciplini ni nobene finančne varnosti.