krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

KMETIJA: Razkrivamo, kako boste razlikovali dvojčka Klobasa

3. 9. 2019; 08.30
Avtor: Vesna Meško
JAN IN TILEN KLOBASA

Dvojčka Tilen in Jan Klobasa. Jan je v šovu Kmetija že sodeloval. foto: POP TV

Težave pri ločevanju simpatičnih dvojčkov imajo tudi ustvarjalci šova, ki so ju v predstavitvenem prispevku zamenjali …

Jan in Tilen Klobasa sta dvojčka, ki bosta zagotovo popestrila dogajanje v letošnji sezoni resničnostnega šova Kmetija. Jan je pravzaprav stari znanec kmečkega šova, saj se je za glavno nagrado potegoval že leta 2017. Takrat se je moral soočati z zelo velikim pomanjkanjem, lakoto in slabimi higienskimi pogoji, kar mu ni ostalo v najlepšem spominu. No, a tokrat bo nemara 21-letniku  lažje, saj bo tekmoval v mnogo lepših pogojih, poleg tega pa bo z njim tudi brat Tilen, s katerim sta močno povezana.

Fanta sta si vizualno zelo podobna, sprva ju boste nekoliko težje razlikovali, ko pa boste spoznali tudi njun karakter, z ločevanjem ne boste imeli več težav. No, razen, če se bosta pošalila in namenoma zamenjala vlogi ali pa ju bodo razmere v izolaciji pripravile do tega, da bo tudi mirnejši dvojček postal vzkiplivejši.

Karakterno sta si povsem različna

Simpatična fanta boste med seboj zagotovo razlikovali po obliki obraza, zlasti pa na podlagi vedenja. Jan ima namreč nekoliko oglat obraz, Tilen pa ovalnega. »Pri nama je zanimivo to, da sva si sicer zelo podobna, a sva si hkrati tudi zelo različna. Pri karakterju take podobnosti ni, zelo se razlikujeva, o tem ni nobenega dvoma,« je pojasnil Jan, ki se rad smeji in šali.

Vas zanima, kdo je bolj temperamenten? Jan ob tem vprašanju smeje se pokaže na brata. »Tilen je veliko bolj temperamenten in vzkipljiv. To je tudi razlog, da med nama hitro pride do kratkega stika. Ampak nič hujšega, nesoglasja kar hitro odpraviva.«

Pa bo v šovu res Tilen tisti, ki se bo pogosteje  vznemiril ali bo zaradi igric in okoliščin izolacije tudi Jan spustil na plan čustva, ki jih ima sicer pod nadzorom? No, pustimo se presenetiti ...

Tilen (levo) in Jan (desno) s starejšim bratom Alenom.

Tilen (levo) in Jan (desno) s starejšim bratom Alenom. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Bila je prepričana, da se to ne bo zgodilo
Svet slavnih
Bila je prepričana, da se to ne bo zgodilo
naslednji članek
Znan obraz ima svoj glas: Poznate tekmovalce letošnjega šova?
Resničnostni šovi
Znan obraz ima svoj glas: Poznate tekmovalce letošnjega šova?
#obraziavenija
obraziavenija