i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

marko lisec tw Reporter.si

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana Mlakar osupla nad odločbo ministrstva

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Slovenski voditelj ženi za 30. rojstni dan zapel podoknico
| PR

Slovenski voditelj ženi za 30. rojstni dan zapel podoknico

Nasmejana družinica: Uroš Bitenc, Antea in njuna hčerkica Ula, M24

Znan obraz Hitradia Antena Uroš Bitenc, ki drži režisersko in montažersko taktirko nad Gverilskimi coverji je izredno romantična duša. Svoji ženi Antei je namreč ob njenem 30. rojstnem dnevu pripravil posebno presenečenje, ki je zbudilo ne samo njo, temveč tudi njihove sosede.

Uroš je na zelenico pred blok ob sedmih zjutraj postavil zvočnik in mikrofon ter ji zapel podoknico. »Podobno sem naredil že dve leti nazaj, od radijskega kolega sem si sposodil prenosni zvočnik in ga nastavil direkt pod okno najine spalnice. Dve leti nazaj sem pel Ti si moj sonček, letos pa sem spremenil mojo najljubšo narodnozabavno pesem Kranjsko dekle. Vsakič ko ga slišim, ga spremenim v 'Kozjansko dekle', saj Antea prihaja iz teh koncev. Prosil sem Dejana Kranjca iz Poskočnih muzikantov, če mi lahko pomaga. Posneli smo podlago, da sem lahko čez njo zapel svojo verzijo besedila,« je razkril Uroš.

Foto: Hitradio Antena - Uroš Bitenc je odpel podoknico.

Njegova žena je malce posumila, da se nekaj »kuha«, ko je že drugič prišel v spalnico. »Prišel sem z namenom, da podtaknem kamero, pa mi ni uspelo, ker se je že zbudila. Pravi, da je vedela, ni pa pričakovala take pesmi. Smejala se je, ko je zaslišala 'kozjansko dekle'. Najbolj pa sem ponosen, ko mi je povedala, da sem pel 'še kar točno', kar je zame neverjetna pohvala, ker nimam posluha, za razliko od nje, ki obvlada petje,« je v smehu povedal radijec, ki z voditeljema Jeanom Frbežarjem in Jerico Zupan pospešeno pripravlja nov Gverilski cover, ki bo luč sveta ugledal v četrtek. Coverji imajo do danes že 12 milijonov ogledov na socialnih omrežjih.