stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nikolina ljubezen odigrala, Josip postal zalezovalec

7. 9. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
ljubezen-na-vasi

Josip in Nikolina foto: RTL

Še preden so zaključili snemanje 9. sezone šova Ljubezen na vasi, so na plan privrele Nikolinine in Josipove ljubezenske težave. Je Nikolina zaljubljenost zaigrala, da bi pritegnila pozornost in postala znana po vsej Hrvaški?

Čeprav je Nikolina glasno zatrjevala, da je Josip ljubezen njenega življenja ter da se namerava z njim poročiti in ustvariti družino, se je izkazalo, da se bo njuna ljubezenska zgodba končala, še preden bodo dokončno ugasnile kamere.

Med snemanjem zadnjih delov oddaje je namreč Nikolina razkrila, da ji gre Josipova vsiljivost pošteno na živce. Kadar sta skupaj, ji je tesno za petami, ko pa ni ob njej, ji pošilja številna sporočila.

»Kje si bila te dni? Kje je imaš prstan, ki sem ti ga poklonil?« jo je Josip povprašal takoj, ko sta se srečala na snemanju. »Prstan mi je premajhen, med vikendom pa sem bila na karaokah,« mu je odgovorila Nikolina.

Josip in Nikolina foto: RTL

»Zakaj pa nisem šel s teboj?« je zanimalo Josipa, Nikolina pa mu je odvrnila, da se je na zadnjih karaokah več poljubljala z njim kot pa pela, kar ji ne odgovarja.

»Ni mi všeč, da si tako naporen in da mi pošiljaš toliko sporočil,« je pojasnila temnolaska, Josip pa ji je očital, da se ljubeče vede samo zaradi šova. »Zakaj pred kamerami govoriš eno, ko pa se ugasnejo, pa drugo?« jo je naravnost povprašal, Nikolina pa je poudarila, da vedno stoji za tem, kar reče.

»Malo si prenaporen in dolgočasen. Jaz bi rada, da sprejmeš mestno življenje, jaz sem mestna ženska, ki rada hodi ven,« je o tem, zakaj se je do Josipa ohladila, pojasnila mladenka in čustven pogovor omilila z besedami, da mu bo kljub vsemu dala še eno priložnost.

prejšnji članek
Natalija Bratkovič pokazala svoj razkošen tatu
Svet slavnih
Natalija Bratkovič pokazala svoj razkošen tatu
naslednji članek
Dnevni horoskop: Kaj vas čaka v ljubezni?
Horoskop
Dnevni horoskop: Kaj vas čaka v ljubezni?