horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 21. januarja

milena miklavčič (11) Dobra karma

"O seksu se prednikom ni niti sanjalo," pravi ...

princ harry Svet24.si

FOTO: Harry prispel k soprogi in sinu, Meghan po ...

hiša, gradnja, nadzor Svet24.si

Kako hitro do gradbenega dovoljenja?

new york nebo modro eksplozija yt Dobra karma

Tedenski horoskop: dovolite si biti ...

rene-žunič Njena.si

Rene šokiral z razkritjem, zdaj mu grozijo!

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

Nikolina ljubezen odigrala, Josip postal zalezovalec
| V.M.

Nikolina ljubezen odigrala, Josip postal zalezovalec

Josip in Nikolina, RTL

Še preden so zaključili snemanje 9. sezone šova Ljubezen na vasi, so na plan privrele Nikolinine in Josipove ljubezenske težave. Je Nikolina zaljubljenost zaigrala, da bi pritegnila pozornost in postala znana po vsej Hrvaški?

Čeprav je Nikolina glasno zatrjevala, da je Josip ljubezen njenega življenja ter da se namerava z njim poročiti in ustvariti družino, se je izkazalo, da se bo njuna ljubezenska zgodba končala, še preden bodo dokončno ugasnile kamere.

Med snemanjem zadnjih delov oddaje je namreč Nikolina razkrila, da ji gre Josipova vsiljivost pošteno na živce. Kadar sta skupaj, ji je tesno za petami, ko pa ni ob njej, ji pošilja številna sporočila.

»Kje si bila te dni? Kje je imaš prstan, ki sem ti ga poklonil?« jo je Josip povprašal takoj, ko sta se srečala na snemanju. »Prstan mi je premajhen, med vikendom pa sem bila na karaokah,« mu je odgovorila Nikolina.

Foto: RTL - Josip in Nikolina

»Zakaj pa nisem šel s teboj?« je zanimalo Josipa, Nikolina pa mu je odvrnila, da se je na zadnjih karaokah več poljubljala z njim kot pa pela, kar ji ne odgovarja.

»Ni mi všeč, da si tako naporen in da mi pošiljaš toliko sporočil,« je pojasnila temnolaska, Josip pa ji je očital, da se ljubeče vede samo zaradi šova. »Zakaj pred kamerami govoriš eno, ko pa se ugasnejo, pa drugo?« jo je naravnost povprašal, Nikolina pa je poudarila, da vedno stoji za tem, kar reče.

»Malo si prenaporen in dolgočasen. Jaz bi rada, da sprejmeš mestno življenje, jaz sem mestna ženska, ki rada hodi ven,« je o tem, zakaj se je do Josipa ohladila, pojasnila mladenka in čustven pogovor omilila z besedami, da mu bo kljub vsemu dala še eno priložnost.