hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Zakaj sta se v resnici razšla Hrvoje in Sandra?

11. 9. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
hrvoje in sandra

Sandra in Hrvoje foto: RTL

Hrvoje in Sandra sta se razšla pred kamerami. A ne le zaradi Sandrine impulzivne odločitve, ki je nastala, ko je robantila po vili. Ob pogledu na kaotičen izpad je postalo Hrvoju povsem jasno, da si takšne izbranke ne želi v svojem življenju.

Sandra je na zadnji večerji povsem izgubila razsodnost. Pošteno je zarobantila nad Josipom in poskrbela, da je po luksuzni vili odmevala dramatična predstava, polna groženj in kričanja. Potem ko je jezna odvihrala v svojo sobo, ji je sledil Hrvoje, ki ga je s svojim vedenjem vidno spravila v zadrego.

»Ti si meni ljuba, vendar žal nimam ne živcev, ne volje za tvoje izpade. Odkrito ti povem, da se ne vedeš lepo,« ji je dejal Hrvoje in nadaljeval, da je oseba, ki je rada v središču pozornosti in ki rada ustvarja šov. Sandra se je za tem vrnila na dvorišče in družbi na glas pojasnila, da je zaključila s Hrvojem ter da bo noč preživela v svoji sobi.

»Tako ali tako sva iz dveh različnih svetov! Prepričan sem, da sem napačno izbral in komaj čakam zaključno zabavo, da se opravičim Tanji, ker ji nisem dal druge priložnosti. A to je pač moja življenjska zgodba – vedno izberem napačno,« je žalostno zaključil Hrvoje, ki se je nato pridružil preostalim udeležencem šova in se skupaj z njimi zabaval vse do jutranjih ur.

Sandra

Sandra foto: RTL

prejšnji članek
Ranko Babić predstavlja za moške zelo bolečo temo
Svet slavnih
Ranko Babić predstavlja za moške zelo bolečo temo
naslednji članek
Animariji prehod v življenje v Dallasu ni bil najlažji
Svet slavnih
Animariji prehod v življenje v Dallasu ni bil najlažji