Nurfet Kudić Svet24.si

38-letnik ubil taščo, hudo ranil 25-letno ženo ...

dezelak1 Svet24.si

Mojca, Matej in Manca Deželak o svojem očetu

duhovnik zupnik pf Reporter.si

Skrivnosti duhovniških premestitev: nezakonski ...

mesečinka, pelagia-noctiluca Svet24.si

V Istri na kopalce preži nevarna meduza

20200609-01009120 Necenzurirano

Nov šok za podjetnike: vračati morajo tudi ...

isaac1 Njena.si

Isaacu Palma uresničili sanje

KIMI Njena.si

MasterChef: Kimi po šovu zakopana v sladkor

Ljubezen na vasi: Zakaj sta se v resnici razšla Hrvoje in Sandra?
| V.M.

Ljubezen na vasi: Zakaj sta se v resnici razšla Hrvoje in Sandra?

Sandra in Hrvoje, RTL

Hrvoje in Sandra sta se razšla pred kamerami. A ne le zaradi Sandrine impulzivne odločitve, ki je nastala, ko je robantila po vili. Ob pogledu na kaotičen izpad je postalo Hrvoju povsem jasno, da si takšne izbranke ne želi v svojem življenju.

Sandra je na zadnji večerji povsem izgubila razsodnost. Pošteno je zarobantila nad Josipom in poskrbela, da je po luksuzni vili odmevala dramatična predstava, polna groženj in kričanja. Potem ko je jezna odvihrala v svojo sobo, ji je sledil Hrvoje, ki ga je s svojim vedenjem vidno spravila v zadrego.

»Ti si meni ljuba, vendar žal nimam ne živcev, ne volje za tvoje izpade. Odkrito ti povem, da se ne vedeš lepo,« ji je dejal Hrvoje in nadaljeval, da je oseba, ki je rada v središču pozornosti in ki rada ustvarja šov. Sandra se je za tem vrnila na dvorišče in družbi na glas pojasnila, da je zaključila s Hrvojem ter da bo noč preživela v svoji sobi.

»Tako ali tako sva iz dveh različnih svetov! Prepričan sem, da sem napačno izbral in komaj čakam zaključno zabavo, da se opravičim Tanji, ker ji nisem dal druge priložnosti. A to je pač moja življenjska zgodba – vedno izberem napačno,« je žalostno zaključil Hrvoje, ki se je nato pridružil preostalim udeležencem šova in se skupaj z njimi zabaval vse do jutranjih ur.