stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hollywoodska zvezdnica izgubila otročka

13. 9. 2019; 08.00
Avtor: T. J.
demi 1

Demi Moore foto: Profimedia

Demi Moore je v avtobiografiji odprla srce in dušo ter razkrila tragični dogodek, s katerim se je morala soočiti v obdobju, ko je ljubila Ashtona Kutcherja.

Demi Moore, 56-letna igralka, nekdanja glasbenica in model, nikoli ni govorila o tem, kar je objavila v avtobiografiji Inside Out, ki bo sicer izšla šele 24. septembra, a je časnik The New York Times že objavil nekaj sočnih podrobnosti iz nje. Leta 2004, ko je bila stara 42 let in je še ljubila 16 let mlajšega igralca, filmskega producenta ter poslovneža Ashtona Kutcherja, je doživela spontani splav! Bila je v šestem mesecu nosečnosti, pod srcem pa je nosila deklico, ki sta ji z Ashtonom nameravala nadeti ime Chaplin Ray. Smrt nerojenega otročka je bila za hollywoodsko zvezdnico seveda zelo boleča, uteho pa je iskala v alkoholu.

Na srečo sta se z Ashtonom sčasoma vendarle nekako 'pobrala' in začela kovati nove načrte. Leta 2005 sta se poročila in nameravala spočeti še enega otroka, a jima žal ni bilo usojeno, saj Demi, ki ima iz zakona s 64-letnim akcijskim zvezdnikom Bruceom Willisom tri hčerke, preprosto ni uspelo zanositi. Leta 2011 sta se zvezdnika razšla, dve leti pozneje pa je sledila še uradna ločitev. V intervjuju, ki ga je dala za revijo Harper's Bazaar, pa je Demi spregovorila tudi o svojem vse prej kot lepem otroštvu. Med drugim je razkrila, da je s staršema in bratom živela kot nomadka, saj so se ves čas selili. Ko je bila še zelo majhna, je svoji mami, ki je vzela prevelik odmerek tablet, rešila življenje: »Moj oče mi je dajal navodila, kaj naj naredim. Takrat se je nekaj v meni zlomilo in mojega otroštva je bilo konec.« V težkih časih se je vedno znova zatekala k 58-letni nemški igralki in nekdanji manekenki Nastassji Kinski: »Pri njej sem se počutila svobodno, kot del družine. Tega občutka prej nisem poznala.«  

Spontani splav je doživela v času, ko je bila v razmerju s Ashtonom Kutcherjem.

Spontani splav je doživela v času, ko je bila v razmerju s Ashtonom Kutcherjem. foto: Profimedia

prejšnji članek
Obeta se največji glasbeni spektakel  90. in 00. let!
Svet slavnih
Obeta se največji glasbeni spektakel 90. in 00. let!
naslednji članek
Znan obraz ima svoj glas: Tekmovalka pela pri Deji Mušič
Svet slavnih
Znan obraz ima svoj glas: Tekmovalka pela pri Deji Mušič