kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

the-prince, hbo Odkrito.si

Satira kraljeve družine, ki je tako neokusna, da ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Tina Gorenjak v objemu tajkuna
| V.M.

Tina Gorenjak v objemu tajkuna

Najbolj seksi soseda je še vedno Tina G., Mediaspeed

Mladostno igralko bomo ponovno spremljali na malih ekranih. Tokrat v prihajajoči seriji Najini mostovi, kjer bo zdrsnila v visoke petke premožne in zapeljive soproge brezkompromisnega tajkuna.

Tina Gorenjak že marljivo ustvarja novo slovensko serijo Najini mostovi, ki nas bo kratkočasila v prihajajočih jesenskih dnevih. In v kakšno vlogo bo zdrsnila tokrat? Izvedeli smo, da se bo Tina prelevila v nekoliko manj prijeten lik, upodobila bo namreč zapeljivo preračunljivko. 

»Tina Gorenjak v novi originalni seriji Najini mostovi upodablja Ivanovo drugo ženo, Karmen Furlan. V čevlje Ivana Furlana je stopil Aleš Valič, ki smo ga v Reki ljubezni spremljali kot preračunljivega poslovneža Uroša Lekića. Tudi tokrat ga v vlogi Ivana, očeta glavnega igralca Kristjana Bevka (Robert Korošec), Roberta (Rok Furlan) in Valerije Furlan (Anja Drnovšek), zanima le uspeh. Brezkompromisen tajkun v seriji stoji pred enim izmed najpomembnejših življenjskih poslov. Karmen Furlan medtem brezobzirno izkorišča svoj položaj žene bogatega in vplivnega moža. Veliko časa prebije v Ljubljani in tujini in dokazuje, kako preko svojih omrežij in privlačnosti brezkompromisno dosegati zastavljene cilje,« so nam zaupali na POP TV, kjer verjamejo, da bodo gledalci serijo sprejeli z navdušenjem.