Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina Gorenjak v objemu tajkuna

17. 9. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
tina gorenjak

Najbolj seksi soseda je še vedno Tina G. foto: Mediaspeed

Mladostno igralko bomo ponovno spremljali na malih ekranih. Tokrat v prihajajoči seriji Najini mostovi, kjer bo zdrsnila v visoke petke premožne in zapeljive soproge brezkompromisnega tajkuna.

Tina Gorenjak že marljivo ustvarja novo slovensko serijo Najini mostovi, ki nas bo kratkočasila v prihajajočih jesenskih dnevih. In v kakšno vlogo bo zdrsnila tokrat? Izvedeli smo, da se bo Tina prelevila v nekoliko manj prijeten lik, upodobila bo namreč zapeljivo preračunljivko. 

»Tina Gorenjak v novi originalni seriji Najini mostovi upodablja Ivanovo drugo ženo, Karmen Furlan. V čevlje Ivana Furlana je stopil Aleš Valič, ki smo ga v Reki ljubezni spremljali kot preračunljivega poslovneža Uroša Lekića. Tudi tokrat ga v vlogi Ivana, očeta glavnega igralca Kristjana Bevka (Robert Korošec), Roberta (Rok Furlan) in Valerije Furlan (Anja Drnovšek), zanima le uspeh. Brezkompromisen tajkun v seriji stoji pred enim izmed najpomembnejših življenjskih poslov. Karmen Furlan medtem brezobzirno izkorišča svoj položaj žene bogatega in vplivnega moža. Veliko časa prebije v Ljubljani in tujini in dokazuje, kako preko svojih omrežij in privlačnosti brezkompromisno dosegati zastavljene cilje,« so nam zaupali na POP TV, kjer verjamejo, da bodo gledalci serijo sprejeli z navdušenjem.

prejšnji članek
To je oče Luka Basija!
Svet slavnih
To je oče Luka Basija!
naslednji članek
Ustvarjalci šova razočarali dvojčka in Marjano!
Resničnostni šovi
Ustvarjalci šova razočarali dvojčka in Marjano!