luna roka Dobra karma

Naravni ritmi v mesecu aprilu skozi djotiš ...

babica, ženska, zamišljena, žalostna, upokojenka, starka Svet24.si

Izpoved slovenske starostnice: "Po vasi so ...

lucija sikovec usaj pl1 Reporter.si

Upam si trditi, da ko je Janša prevzel ...

infekecijska klinika ljubljana, koronavirus Svet24.si

V soboto potrjenih 46 novih okužb, ugasnili dve ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

04CONTAGION-01-videoSixteenByNineJumbo1600 Odkrito.si

Je to film, ki je napovedal pandemijo ...

alenka_kosir16 Njena.si

Alenka Košir čez noč ostala brez dela

Ljubezen po domače: So jo v Grčiji skušali ugrabiti?!
| V.M.

Ljubezen po domače: So jo v Grčiji skušali ugrabiti?!

Monika Košenina, POP TV

Monika Košenina se je nedavno mudila na počitnicah v Grčiji, kjer pa je poleg čudovitih doživetij okusila tudi manj prijetno izkušnjo z lokalnim taksistom.

Monika Košenina, ki jo poznamo iz resničnostnih šovov Kmetija in Ljubezen po domače, je konec poletja preživela na počitnicah v Grčiji. »Ta dežela mi je bila že dolgo pri srcu in res sem si jo želela pobližje spoznati. Tako sem zelo hitro sprejela odločitev in jo mahnila na Kreto. Čeprav je bilo vse skupaj precej nepredvidljivo, sem se imela zelo lepo. Čudovito morje, krasni bazeni, odlična hrana … tako mi je bilo všeč, da sem pomislila, da bi se zlahka privadila tamkajšnjega življenja. Skupaj s prijateljico iz fakultete in njenim fantom smo se prav fino zabavali, obiskali pa smo tudi nekaj turističnih znamenitosti,« nam je zaupala Monika.

Foto: Osebni arhiv - Počitnice Monike Košenina.

Pa se ji je morda med dopustom pripetila kakšna neprijetnost? Med klepetom se nam je namreč zazdelo, da vse le ni bilo tako sanjsko. »Imela sem grozno izkušnjo s taksistom. Čeprav sva se sprva pogovarjala v angleškem jeziku in se je zdelo, da me bo varno pripeljal do prijateljičinega hotela, se je kmalu pokazalo, da sem zabredla v težave. Taksist me kar naenkrat ni več razumel, do hotela bi morala imeti zgolj nekaj minut, on pa me je že pol ure vozil po neznanih hribovitih poteh. Ker me je nato zagrabila panika, sem kar izstopila, čeprav se mi sanjalo ni, kje sem. Končalo se je dobro, pome je z drugim taksijem nato prišla prijateljica, h kateri sem bila namenjena,« nam razkrila 31-letnica in dodala, da se je na koncu izkazalo, da je doživela najlepše počitnice doslej.

»Ta oddih sem res potrebovala,« je še skrivnostno dodala, nas pa je seveda zanimalo ali se zanjo ponovno obeta kakšna televizijska dogodivščina. Čeprav se je hitro zavila v molk, se nam vendarle zdi, da ima simpatična Trboveljčanka ponovno nekaj za bregom ...