Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

onur-büyüktopçu Njena.si

Tisti usodni poljub: Igralec je postal TV voditelj...

Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?
| L.Ž. za Revijo Zvezde Lady

Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?

Zmago Jelinčič z ženo Moniko, Mare Vavpotič, KMA

Ljubosumje, zapečkarstvo, skopost in življenje v senci so počasi ubijali Monikino ljubezen do Zmaga Jelinčiča.

Prve resnejše razpoke v zakonu naj bi se pojavile, ko je Zmago s svojo stranko ostal zunaj parlamenta. Nenadoma ni imel ničesar za početi, nenehno je bil doma in tečnaril. Resda se je veliko ukvarjal s hčerkama, a je ob tem uspel z enim očesom bdeti še nad ženo. Rad je vedel, kje je, in ni želel, da se po nepotrebnem zadržuje zunaj. Njen ritem je postal služba, dom, služba, dom ... Pa jih ni imela še niti štirideset!

Postala je otopela, njega to ni motilo. Venela je. A prišel je trenutek, ko se je Monika zbudi-la, se pogledala v ogledalo in se vprašala: »Sem si želela tako življenje? Sem to sploh še jaz?« Nekaj časa je trajalo, da se je odločila, da usodo vzame v svoje roke. Vmes naj bi se z Zmagom večkrat skušala pogovoriti, a ni šlo. Kot že tolikokrat doslej je v senci počakala, da minejo še evropske volitve, in stiskala pesti, da Zmago postane naš predstavnik v Bruslju. To bi morda rešilo njun šestnajstletni zakon.

Žal se ni izšlo. Ne na volitvah ne doma. In nekega dne je Monika res odšla. Ni zapustila družine, kot zdaj medijem razlaga Zmago, ki je bil z besedami za medije vedno med najspretnejšimi politiki, zapustila je zgolj moža, ki ga je leta ljubila in spoštovala, a vseeno na koncu ostala samo razočarana žena.