nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Velika vrnitev Celine Dion

21. 9. 2019; 08.00
Avtor: STA / V.M.
celine dion 3

Njen spremljevalni plesalec in maneken je menda homoseksualec, njegov fant pa naj bi bil plesalec Brayden Newby. foto: Profimedia

Kanadska pevka Celine Dion se je v tem tednu po več letih rezidence v Las Vegasu vrnila v rojstno državo, kjer je v sredo v Quebecu začela svetovno turnejo.

"Ko sem izgubila Reneja, je želel, da se vrnem na oder. Hotel se je prepričati, da še vedno ohranjam svojo strast," je povedala pevka. "Želel sem mu dokazati, da sem v redu, da smo v redu, da bomo v redu. To imam." Pogum pa je, kot je povedala javni radioteleviziji CBC, ko je govorila o prihajajoči istoimenski turneji, točno to, kar čuti.

Od mesta greha, kot imenujejo Las Vegas, se je poslovila z dvema dvournima nastopoma, potem ko jih je v 16 letih pred 4,5 milijon poslušalcev izvedla več kot 1140.

Trenutno ima za turnejo potrjenih približno 60 koncertov v Severni Ameriki. Prva dva je izvedla v sredo in petek v rojstnem Quebecu, kjer je pred 20.000 poslušalci predstavila tako nove pesmi kot nekatere največje uspešnice, kot sta I'm Alive in My Heart Will Go On. Turneja, njena prva po letu 2008/09, bo trajala do aprila prihodnje leto.

Celine Dion je prodala 250 milijonov kopij svojih 23 studijskih albumov v angleškem in francoskem jeziku. Pri tem je sodelovala z imeni, kot so Jean-Jacques Goldman, Barbra Streisand in Stevie Wonder.

Celine Dion

Celine Dion foto: Reuters

prejšnji članek
Šok za kmete: Na posestvu velik preobrat
Resničnostni šovi
Šok za kmete: Na posestvu velik preobrat
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?