1_colonia Svet24.si

Diplomirala iz elektrotehnike in odšla naravnost ...

bradley, jade devis Svet24.si

Nosečnica izvedela, da ima agresivnega raka. Ni ...

Tina Dobra karma

Rojstni datum ima vpliv prav na vse vaše odnose

Arriva, avtobus Svet24.si

Incident v Kopru: voznik z avtobusa "zmetal" ...

tori Odkrito.si

Zvezdniki z eksotičnimi ljubljenčki

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa

ana jaka Njena.si

Jaka in Ana krstila hčerko

Se je spomnite? Paulina se je vrnila v vsem svojem sijaju!
| V.M.

Se je spomnite? Paulina se je vrnila v vsem svojem sijaju!

Paulina, RTL

Paulina Tomičić se je vrnila na male ekrane. Hrvatje jo spremljajo v novi sezoni šova Ljubezen na vasi, tokrat se bori za srce mlajšega kmeta Srećka Ponjavića.

Paulini godi televizijska pozornost in slednje ji v jubilejni, 10. sezoni šova Ljubezen na vasi zares ni manjkalo. 37-letnica namreč zelo dobro ve, kako osupniti in poskrbeti, da se o njej veliko govori. Čeprav je tako pri Jovanu, kot Željku vzbudila zanimanje, pa ji tiste prave srčne želje, v njima ni uspelo prebuditi. Bo imela več sreče v 11. sezoni priljubljene resničnostne oddaje?

Foto: RTL - Paulina se poteguje za naklonjenost Srećka iz Kanade.

Svetlolasa kuharica se je odločila, da bo svoje čare preizkusila na Srećku, Kanadčanu hrvaškega porekla, ki živi v Lethbridgeu. 33-letni junak podeželja od svoje bodoče izbranke pričakuje, da je inteligentna, pozitivno naravnana, dobrega srca in spodobnega videza. Poudarja, da se ne ujame z ženskami, ki želijo imeti vsak trenutek vse pod nadzorom, prav tako si ne želi ob sebi osebe, ki je negativna in ozkogledna.

»Tako, kot moji prijatelji, bi si tudi sam želel imeti ob sebi soprogo, žensko, s katero bi si delil življenje,« je dejal Srećko, v klepetu z ustvarjalci šova.

Menite, da ga bo Paulini uspelo očarati ali ji bo pokazal vrata, še preden se bo bitka pričela? Svetlolaska verjame, da bo tokrat drugače: »V horoskopu mi je pisalo, da je Kanada moja obljubljena dežela.«