Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ujeli čudaški ples Ivjane Banić

23. 9. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
Ivjana Banić

Voditeljica na Radiu 1 Ivjana Banić foto: Osebni arhiv

Morda malce čudno, a vsekakor simpatično in sila zabavno je Ivjana Banić proslavila uspešno predstavitev projekta Bodi dober, bodi kul. Takole je zaplesala v zaodrju oddaje 24ur. Človek jo mora imeti rad, kajne?

Zabavna radijska voditeljica Ivjana Banić je ponosna podpornica družbeno koristnega projekta 'Bodi dober, bodi kul', ki je s svojo vsebino pošteno prevetril okolje sodobne družbe.

Pozitivna sporočila in odgovorno vzorništvo. To je rdeča nit vseslovenskega projekta Bodi dober, bodi kul, ki združuje in povezuje s pomembnim sporočilom: ni vseeno, kakšen vzornik je posameznik, s svojim obnašanjem pa močno vplivamo na razvoj mladih možganov.

Priljubljena radijca Ivjana Banić in Miha Deželak, podpornika projekta Bodi dober, bodi kul! foto: Matej Kolakovič

Ivjana je kot ambasadorka projekta sodelovala tudi v zanimivi predstavitvi projekta na televiziji POP TV, kjer je kot kaže ekipa dosegla svoj namen, saj je radijska voditeljica po oddaji izrazila veselje s simpatičnim plesom svoje vzornice Pike Nogavičke. Kako prikupno je zaplesala, si lahko ogledate pod objavo.

»Lahko pogledaš 100 milijonov tutorialov na youtube-u, kako se lepo namazat in prebereš nešteto fashion blogov, da se lepo oblečeš ... ampak takoj, ko odpreš usta in spregovoriš, je vsem jasno ali si lep človek ali ne,« je s sodobno besedo pojasnila svoje stališče spletnim prijateljem mamica Ivijana, ki se zelo dobro zaveda, kako velik vpliv imamo starši na svoje otroke.

prejšnji članek
Na emmyjih blestela serija Igra prestolov!
Svet slavnih
Na emmyjih blestela serija Igra prestolov!
naslednji članek
Ula Furlan se je preselila nazaj k mami Miši Molk
Svet slavnih
Ula Furlan se je preselila nazaj k mami Miši Molk