nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Odzivi po šovu: Človeška zloba je ne gane

27. 9. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
ksenija borka

Ksenija je prava borka. foto: POP TV

Ksenija Sešel je hvaležna za podporo pozitivnih ljudi, ki čustvujejo skupaj z njo in razumejo, kaj prestaja. A ni vse zgolj belo in rožnato. Mnogi jo namreč skušajo prizadeti …

Ksenija je z izpovedjo o bitki z rakom ganila številne gledalce resničnostnega šova Kmetija. Po prihodu v domače okolje je medijem razkrila tudi boleče podrobnosti, ki jih je med snemanjem oddaje zadržala zase. Ksenija namreč še zdaleč ni bila dovolj zdrava in pri močeh, da bi se lahko podala na takšno pustolovščino, a je kljub vsemu stisnila zobe in si dokazala, da je ženska z neomajno voljo.

Tudi slednje je med gledalci vzbudilo nemalo zanimanja, kar Ksenija občuti nekoliko bolj osebno, saj se nanjo obračajo prek družbenih omrežij. Pišejo ji ljudje, ki so tudi sami prestali podobno izkušnjo, pa tudi tisti, ki čutijo potrebo po izražanju lastnega mnenja.

»Stik navezujejo predvsem takšni ljudje, ki so imeli borbo s to grdo boleznijo. Zdi se mi lepo, če si lahko delimo izkušnje in drug drugemu stojimo ob strani. Ravno ta odziv se me je pravzaprav najbolj dotaknil - to čustvovanje pozitivnih ljudi z mano. Res so prave lepe dušice,« pojasnjuje 35-letnica, ki se zaveda, da je njeno javno razkritje prebudilo zanimanje tudi vseh tistih posameznikov, ki se na spletu kratkočasijo s podajanjem negativnih mnenj.

»S temi negativnimi komentarji se ne obremenjujem, pravzaprav jih sploh ne prebiram. Čeprav je več grdih, kot lepih, se sama raje osredotočam na dobro, pozitivno. Modreje se mi zdi, da se povezujejo pozitivne energije, tistim, ki pa je zlo ljubše, pa bo že življenje prineslo svoje …«

Navkljub slabemu zdravstvenemu stanju je Ksenija odšla na Kmetijo

Navkljub slabemu zdravstvenemu stanju je Ksenija odšla na Kmetijo foto: Aleš-Rod

prejšnji članek
Loser Aleš na pomoč Krisu z licitacijo
Svet slavnih
Loser Aleš na pomoč Krisu z licitacijo
naslednji članek
Nikolina javnosti: 'Nisem mentalno zaostala! Sem kraljica!'
Resničnostni šovi
Nikolina javnosti: 'Nisem mentalno zaostala! Sem kraljica!'