kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

SEVERINA Odkrito.si

Severina: Afera s črnogorskim mafijašem?

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Vid Valič razkril, kako seksamo Slovenci in Slovenke
| T.P.

Vid Valič razkril, kako seksamo Slovenci in Slovenke

Vid Valič je imel precej zahtevno publiko, na koncu pa se mu je neka gospa odločila povedati svoje., Mare Vavpotič/M24

Mojster smeha Vid Valič se je včeraj znašel pred kar trojnim trdim orehom.

Nasmejati si je zadal pregovorno zahtevno ljubljansko pa še premiersko publiko, in to s seksom - temo, pri kateri smo iz neznanih razlogov Slovenci še vedno precej zadržani, pa čeprav brez nje sploh ne bi obstajali.

Svojo nalogo je opravil z odliko in čeprav sprva s strani občinstva ni dobil odgovorov na svoja žegčkljiva vprašanja, je na koncu vtis dodobra popravila neka gospa v prvi vrsti, ki se je Vidu odločila povedati svoje: med drugim, da je anatomsko nemogoče, da bi ženska doživela vaginalni orgazem in da živi v laži, ko misli, da je to uspelo njemu. Vid je sicer še naprej prepričan, da je mojster ne samo smeha, ampak tudi te plati – vsaj tako nam je zatrdil po premieri svoje nove avtorske komedije Seks po slovensko, ki se je je udeležilo tudi veliko znanih obrazov, prišla pa je tudi vsa njegova ožja družina.

Foto: Marko Vavpotič, M24.si - Zvezdi večera Vidu Valiču sta po uspešno izvedeni premieri čestitala tudi njegov oče, igralec Iztok Valič, in njegova partnerka Alenka Maher.

Že ta konec tedna vas bo Vid popeljal med rjuhe v Hočah in Celju, do konca leta pa se boste lahko z njim krohotali na skoraj 50 ponovitvah po vsej Sloveniji.

"Seks je nekaj, kar povezuje vse ljudi. Zaradi seksa obstajamo. Vendar je zanimivo, da vsak narod gleda na seks malce drugače. Kako pa seksamo Slovenci in Slovenke?" je bila Vidova iztočnica za novo predstavo, s katero pa je tako prestrašil štajerskega župnika, da mu je odpovedal že dogovorjeno gostoljubje v kulturnem domu, ki ga upravlja. Kar je najboljši dokaz, da je, vsaj v delu naše populacije, spolnost tudi v letu 2019 še vedno tabu. In še boljša popotnica novi predstavi, ki ima po prvih odzivih vse prave sestavine in kvalitete, da vsaj ponovi, če ne preseže uspeh prejšnje Tvoj bodoči bivši mož.