Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miha Kavčič na botoks že pri 26 letih

7. 10. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
miha-kavčič

Miha Kavčič foto: Osebni arhiv

Da Miha Kavčič žari, gre v prvi vrsti pripisati njegovi vedri energiji. Nam je pa zaupal še eno majhno skrivnost, s katero tu in tam poudari svežino obraza. Občasno si namreč privošči pomlajevalni tretma …

Le zakaj bi nas omejevali predsodki? Zaradi mnenj ljudi, ki se radi kratkočasijo s tujimi življenji? Miha se na vse to kratko malo požvižga, zato je z veseljem delil z nami svojo malo skrivnost, ki hkrati ponuja odgovor na to, zakaj je njegova koža na obrazu tako sveža in napeta.

Miha kakopak še ni v letih, ko bi mu gubice na obrazu povzročale slabo voljo. Trideset jih je dopolnil nedavno, a kljub temu že nekaj časa posega po tretmaju, s katerim ohranja svežino in letom nagajivo kaže sredinec. »Za prvi tretma z botoksom sem se odločil že pri 26 letih. Takrat so mnogi prijatelji temu podvigu nasprotovali, češ, da sem premlad, da je to strup in da bom izmaličen. No, kasneje nobeden sploh opazil ni, da sem bil na tretmaju,« nam je zaupal Miha in pojasnil, da se mu zdi botoks super način za ohranjanje svežine na obrazu.

»Seveda je to samo pika na i ob redni negi kože in vsakodnevni hidraciji. Voda dela čudeže. Sam med tretmaji delam premore in pustim obrazu, da se vseeno stara in guba. Verjamem v zmernost. Ker pa je seveda obraz izredno pomemben zame, ga z veseljem zaupam estetski kliniki MED-ART, kjer so me lepo pripravili na poseg in me primerno izobrazili. Naredili so mi dermatološki servis, katerega bi si moral vsak privoščiti vsaj enkrat na leto,« meni Miha.

Miha Kavčič

Miha Kavčič foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
'Ta posnetek mora videti Lady Gaga!'
Resničnostni šovi
'Ta posnetek mora videti Lady Gaga!'
naslednji članek
Tako lepo družino ima doma Danijel!
Resničnostni šovi
Tako lepo družino ima doma Danijel!